Zoe Saldana şi Rami Malek se alătură distribuţiei viitorului film regizat de David O. Russell

Data publicării:
Film, sursa pixabay/ autor Sabine Lange
Descriere foto: Film, sursa pixabay/ autor Sabine Lange

Actriţa latino Zoe Saldana va face parte din distribuţia viitorului film al regizorului David O. Russell, despre care nu ştie încă nimic şi în care va juca de asemenea Rami Malek.

Portalul Deadline a dezvăluit miercuri alăturarea celor doi actori la distribuţia de vedete a acestui film din care mai fac parte Christian Bale, Margot Robbie şi John David Washington, potrivit Agerpres.


Noul film nu are încă titlu şi nici nu se ştie încă despre ce este vorba, dar marchează reîntoarcerea la cinematografie a aclamatului regizor mexican de imagine Emmanuel 'El Chivo' Lubezki, care în 2016 a devenit primul realizator care a câştigat trei premii Oscar pentru cea mai bună imagine ("Gravity", 2013; "Birdman", 2014; şi "The Revenant", 2015).

David O. Russell a fost nominalizat de cinci ori la premiile Oscar, fără să fi câştigat preţioasa statuetă iar din filmografia sa fac parte titluri precum "Three Kings" (1999), "The Fighter" (2010), "Silver Linings Playbook" (2012), "American Hustle" (2013) şi "Joy" (2015).

Zoe Saldana este una dintre actriţele latino cele mai cunoscute la Hollywood iar numele său este legat de multe succese ale marelui ecran.

În 2019 a fost prezentă în "Avengers: Endgame", filmul Marvel cu cel mai mare succes la box-office din toate timpurile, cu încasări de 2,798 miliarde de dolari.

În prezent ea participă la filmările celor patru sequel pe care James Cameron le pregăteşte la filmul "Avatar" (2009).

Versatila actriţă este implicată şi în alte proiecte, precum serialul "From Scratch" şi filmul "The Adam Project", ambele pentru Netflix.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel