Zodiile și rușinea. Ce se ascunde sub rușinea fiecărui semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Blake Cheek
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Blake Cheek

În timp ce rușinea se manifestă în moduri diferite, astrologul psiholog Jennifer Freed, citat de Goop.com, ne provoacă să vedem mesajele universale care stau la baza lor în diagramele noastre astrologice. Ea folosește semnele pentru a descrie ceea ce ne face să ne rușinăm în adâncul sufletului. Freed ne cere apoi să îmbrățișăm acele gânduri și să le folosim ca pârghie pentru schimbare. Și odată ce acceptăm că nimeni nu trece prin viață fără a experimenta rușinea, spune ea, putem să-i facem loc și să fim mai amabili și mai blânzi față de noi înșine și față de ceilalți.

Folosind energiile fiecărui semn astrologic, putem intra în ceea ce poate fi ascuns sub „rușine” și apoi să găsim direcții pentru a ne regăsi demnitatea.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii tind să se simtă rușinați de comportamentele impulsive, egoiste și de a acționa. De multe ori le este rușine de cât de mult vor să fie în centrul atenţiei. Ei îşi pot regăsi demnitatea dându-și seama că comportamentul eruptiv provine din iritarea interioară și din lipsa de calm emoțională. Berbecilor le e rușine când înțeleg că poate că s-au grăbit prea mult, însă ei trebuie să înțeleagă că în spatele acțiunilor lor va sta mereu teama de a pierde. 

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii tind să simtă rușine că au nevoie de securitate materială, stabilitate și control. De multe ori se simt rușinați de dorințele și poftele trupești și de concentrarea lor pe bani. Îşi pot regăsi demnitatea realizând că dorința de confort face parte din întruparea lor; când recunosc că tratarea corpului lor ca fiind un templu și hrana de calitate este ceea ce îi bucură cu adevărat, dorințele se vor diminua de la sine. Când energia Taurului este îndreptată spre stabilizarea vieții pentru ceilalți, ea este împlinită.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii pot simți rușine că sunt neglijenți în acțiuni și cuvinte și că au mintea împrăştiată. De multe ori se simt rușinați pentru că sunt neînrădăcinați și superficiali. Aceste părți ale sinelui pot fi alinate realizând că nu aceasta este adevărata lor natură. Gemenii pot simți compasiune și pot găsi în mod activ modalități de a-și stabiliza mintea. Gemenii sunt oameni prietenoși, sunt extrem de curioși și îți fac viața mai frumoasă, precum o pată de culoare într-o cameră complet albă.

Rac/ Ascendent în Rac

Racii pot simți rușine cu privire la nevoia de bază, agățarea, dependența și o orientare profundă în jurul securității. Adesea le este o rușine profundă că se simt atât de sensibili și că le poţi răni sentimentele atât de ușor. Aceștia pot regăsi demnitatea validând dorința de apropiere emoțională și capacitatea de a împărtăși reciproc și vulnerabil intimitatea. Recunoscând că „acasă” este un dor legitim, Racii se pot simți mândri să împărtășească visele și ideile lor de casă și familie. Ei pot permite altora să știe că, sub coaja lor de competență, sunt suflete extrem de sensibile, care pot fi tăiate profund de insensibilitate. Racii excelează atunci când „acasă” este un loc în care toată lumea se simte protejată.

Citește continuarea ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel