Zodiile și moda. Cât de cochetă ești, în funcție de semnul zodiacal/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ținuta la control, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Ținuta la control, Spectacola

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, este invitata Rominei Băluță, duminică de la ora 13:00, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, de la Spectacola și DC News. 

Personalitatea noastră este influențată de caracteristicile principale ale zodiacului, care se reflectă în multe aspecte ale vieții, inclusiv stilul vestimentar. Zodiile sunt împărțite în 4 mari categorii: de foc, de pământ, de apă și de aer. Unele sunt îndrăznețe și adoră să iasă în evidență, le plac culorile aprinse și piesele vestimentare care au imprimeuri florale sau care au diferite paiete și pietricele, în timp ce altele preferă stilul simplu, clasic, dar în același timp foarte elegant. 

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, este invitata Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, duminică de la ora 13:00, acolo unde va dezvălui cum ne influențează astrele stilul vestimentar. Emisiunea despre vestimentația doamnelor este redifuzată. 

Cum ne influențează energia fiecărei zodii stilul vestimentar, aflați duminică, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă pe canalul de Youtube Spectacola și DC NEWS, dar și pe paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și DC News TV.

Emisiunea „Ținuta la control” își propune să dezvăluie cum să fii mereu în trend, greșeli și sfaturi. Să arăți tot timpul încântător este o adevărată provocare, dar totul poate deveni mult mai simplu pentru tine, dacă ai grijă să nu faci anumite greșeli vestimentare. Moda poate fi considerată o artă, dar, în același timp, este accesibilă oricui, iar principiile de bază pot fi învățate de toată lumea, cu puțin exercițiu și dedicare.

Pentru a ne susține vă rugăm să vă abonați dacă nu ați făcut-o deja, să apăsați butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/ 

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola 

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en 

Site: https://www.spectacola.ro/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel