ZODIILE și limbajul iubirii. Cum îi demonstrezi partenerului tău că îl iubești

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com
Descriere foto: Unsplash.com

Există cinci limbaje ale iubirii, însă mult mai multe combinații de limbaje prin care oamenii își arată dragostea sau înțeleg că sunt iubiți. Iată cum iubesc zodiile și cum le poți demonstra că le iubești. 

Cele cinci limbaje de bază ale iubirii descriu modul în care primești dragostea, cum interpretezi acțiunile sau cuvintele ca semne de afecțiune. 


 
Limbajele iubirii sunt:

1. Declarațiile (cuvintele de apreciere si incurajare)

2. Timpul petrecut împreună

3. Cadourile

4. Serviciile

5. Atingerea fizică


Berbec: Declarațiile

Berbecilor nu le este teamă să exprime gesturi îndrăznețe, grandioase - vor ca sentimentele lor să fie cunoscute. Când vine vorba de dragoste, vor ca persoana iubită să le declare că îi iubește și îi apreciază. Nu vrei să trebuiască să ghicești dacă o persoană este fericită cu tine. 


Taur: Atingerea fizică

Taurii sunt semnificativ în ton cu simțurile lor. În timp ce pot aprecia un cadou grijuliu sau un cuvânt bun din partea persoanei pe care o iubesc, se simt iubiți când pot fi fizic aproape de ea. Fie că este vorba de ținutul de mână, de o simplă atingere a brațului tău când trec pe lângă tine sau de îmbrățișări pe canapea după o zi lungă.


Gemeni: Timp de calitate

Cei mai mulți oameni ar asocia un Gemeni cu declarațiile- dar nu trebuie neapărat să fii complimentat. Îți place să împărtășești lucruri pe care le găsești interesante cu alte persoane. Se simt iubiți atunci când cineva își face timp să stea cu ei și să asculte cu adevărat ceea ce spun.


Rac: Serviciile

Racii se străduiesc să îi îngrijească pe ceilalți în orice mod posibil. Când vine vorba de limbajul lor de iubire, ei vor doar să fie îngrijiți. Te simți cel mai iubit atunci când cineva se dă peste cap să te ajute și să aibă grijă de tine. Fie că se oferă să te ajute să faci curățenie în bucătărie sau să te ducă undeva cu mașina atunci când ai nevoie.


Leu: Declarații

Leii pot fi conștienți de realizările lor și cred că sunt cu adevărat grozavi - dar asta nu înseamnă că nu au nevoie să audă asta de la oamenii pe care îi iubesc. Leilor le place să fie recunoscuți pentru ceea ce au făcut, dar înseamnă mult mai mult dacă ai oameni cu care să le împărtășești. Atunci când cei dragi te încurajează sau te complimentează, înseamnă enorm.


Fecioară: Serviciile

Fecioarele petrec atât de mult timp încercând să mențină lucrurile să meargă bine în viața lor și au o metodă specială de a face acest lucru. Deși știi că majoritatea oamenilor nu sunt la fel de atenți la detalii și la fel de organizați ca tine, te face să te simți cel mai iubit atunci când oamenii pe care îi iubești fac chiar și cele mai mici lucruri pentru a te ajuta. Îți este greu să ceri ajutor atunci când ai nevoie, iar atunci când cineva intervine fără ca tu să ceri, este o dovadă incredibilă de iubire pentru tine.


Balanță: Cadouri

Balanțele nu sunt superficiale, dar sunt înmărmurite atunci când cineva se dă peste cap să aleagă ceva special pentru ele. Nu trebuie să fie scump - trebuie doar să vină din inimă. Îți plac acele amintiri care îți demonstrează că cineva s-a gândit la tine!


Scorpion: Atingerea fizică

Un Scorpion vrea să pară dur, dar asta nu înseamnă că le place să fie lăsați singuri tot timpul. Scorpionilor le place să se conecteze cu ceilalți și vor să se simtă cât mai aproape de ei. Ei sunt extrem de fericiți atunci când cineva îți arată afecțiune fizică, iar acest lucru tinde să dărâme unele dintre acele ziduri pe care le-ai ridicat cu grijă. 

Săgetător: Timp de calitate

Săgetătorii au reputația de a fi mereu în mișcare. Sunt foarte optimiști și foarte expresivi cu privire la ceea ce simt, deoarece nu văd niciun motiv pentru a nu fi. Când vine vorba de a te simți iubit, îți dorești pe cineva care poate ține pasul cu tine. Cei mai mulți oameni cred că timpul de calitate presupune să stai acasă pe canapea. Cu toate acestea, îți dorești pe cineva care să fie alături de tine, făcând lucrurile pe care le iubiți împreună. 

 


Capricorn: Serviciile

Capricornii sunt o persoană care apreciază nu doar munca grea, ci și faptul că îi ajută pe cei la care țin. Pentru cineva atât de concentrat și orientat spre obiective cum este un Capricorn, au tendința de a avea multe pe cap. Atunci când persoana pe care o iubesc face un pas înainte și face orice lucru util pentru ei, asta spune multe. 


Vărsător: Declarații

S-ar putea să strâmbi din nas la ideea unor replici romantice și de prost gust, Vărsătorule - dar nu asta sunt declarațiile la care ne referim. Vărsătorii petrec mult timp în interiorul propriei minți, meditând atât de mult, pentru că doresc cu adevărat ca lumea din jurul tău să fie un loc mai bun. Te face să te simți în siguranță și iubit atunci când cineva îți spune că faci o treabă grozavă sau te încurajează.


PEȘTI- TIMP DE CALITATE

Îți place să petreci timp cu cei dragi, Pești. Uneori poți fi puțin prins în mintea ta și în visele tale cu ochii deschiși, dar petrecerea timpului cu oamenii pe care îi iubești te aduce înapoi la realitate - într-un mod bun. Apreciezi când oamenii își fac timp să te asculte și să fie prezenți pentru tine. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel