Zodiile și banii. Cele mai risipitoare semne zodiacale. Mihai Voropchievici: „Au o tendinţă impulsivă de a cheltui”

Mihai Voropchievici. Foto Unsplash/ captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici. Foto Unsplash/ captură video Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele mai risipitoare semne zodiacale.

Invitat în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, Mihai Voropchievici a dezvăluit cum se descurcă zodiile cu bani. Iată care sunt cele mai risipitoare zodii. 


Zodiile și banii. Cele mai risipitoare semne zodiacale: Berbec

Berbecul este prima zodie care are o tendinţă impulsivă de a cheltui. Cheltuie absolut pe orice. Cumpărarea impulsivă este ceva ce îl satisface.

Zodiile și banii. Cele mai risipitoare semne zodiacale:  Taur

Banii sunt cheltuiţi pentru satisfacerea simţurilor. Pentru plăceri. Tinde să investească banii în lucruri de lux. Dacă nu are opulenţă nu se simte bine. Ei sunt selectivi, vor tot ce-i mai bun.

Zodiile și banii. Cele mai risipitoare semne zodiacale:  Gemeni

Gemenii cheltuiesc banii din curiozitate. Caută multe opinii înainte de a face cumpărăturile. Investesc mult în instruire. În cărţi, în filme bune sau la tot ce înseamnă canale de difuzare. Ei dau banii cu un scop.


Zodiile și banii. Cele mai risipitoare semne zodiacale:  Rac

Au o tendinţă să economisească. Când pleacă banii de la un Rac, aceştia sunt bine direcţionaţi. Cumpără pentru ceilalţi. Sunt zgârciţi când este persoana lor în jur. Ei se lasă pe planul secund. Dau banii pe ingrediente. Le place să gătească.

Zodiile și banii. Cele mai risipitoare semne zodiacale:  Leu

Este feroce, dar romantic. Este impulsiv şi la cumpărături. Îi împrumută pe ceilalţi cu bani. Leul îşi cheltuie bani pe haine. Cam tot ce înseamnă ieşirea în lume. El trebuie să strălucească.

Zodiile și banii. Cele mai risipitoare semne zodiacale:  Fecioară

Fecioarele nu-şi planifică economiile într-un mod detaliat. Sunt înclinate să dea banii pe lucruri practice. Dă mulţi bani pe produse de curăţenie şi igienă.

Zodiile și banii. Cele mai risipitoare semne zodiacale:  Balanţă

Balanţa are greutăţi atunci când vine vorba de luarea unei decizii economice importante. Când vine vorba de cumpărături legate de modă, nu dau greş pentru că sunt interesate să arate bine.


Zodiile și banii. Cele mai risipitoare semne zodiacale:  Scorpion

Nu spun pe ce cheltuie banii. Sunt secretoşi. Ei sunt darnici, dar nu cer sfaturi în materie de economie. Fac cumpărături cu bun gust. Este tot ce ţine de misticism.


Zodiile și banii. Cele mai risipitoare semne zodiacale:  Săgetător

Nu vor ca banii să le conducă lumea. Știu să trăiască şi cu bani şi fără. Sunt foarte buni în tot ce înseamnă finanţe.

Zodiile și banii. Cele mai risipitoare semne zodiacale: Capricorn

Sunt cei mai responsabili din tot horoscopul. Sunt strângăreţi. Vor cumpăra ceva de înaltă calitate. Nu dau banii pe mărunţişuri. Vor să fie asiguraţi.

Zodiile și banii. Cele mai risipitoare semne zodiacale:  Vărsător

Visează la o lume în care banii nu sunt singura monedă. Fac cumpărături în magazine locale. Dau banii pe cel mai recent model de telefon, pe o cameră foto bună sau pe o carte bună.

Zodiile și banii. Cele mai risipitoare semne zodiacale:  Peşti

Peştii sunt dezinteresaţi de bani. Pot uita şi unde i-au pus. Nu-i interesează banii. Sunt interesaţi de afecţiune, pasiune şi dragoste. Dau banii pe pietre preţioase, cărţi despre spiritualitate. E atras de mistic.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 17 apr 2022, 15:26 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience