Zodiile și BANII. Care sunt cele mai zgârcite semne zodiacale

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Vanessa Murrieta
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Vanessa Murrieta

Iată care sunt zodiile care se gândesc de două ori înainte de a scoate portofelul. 


1. TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Depinde cu cine vorbești, Taurul poate fi descris fie ca fiind zgârcit, fie ca fiind un economist serios. Atunci când vor să cheltuiască bani pe ceva, petrec foarte mult timp cercetând și gândindu-se la acel lucru. Ei cântăresc argumentele pro și contra și cer păreri înainte de a cheltui orice bănuț.

2. FECIOARĂ (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele își fac adesea griji în legătură cu banii lor. Vor să știe unde sunt banii lor, în orice moment, țin dosare și conturi cu aproape fiecare bănuț pe care îl cheltuiesc. Este o idee bună să ții evidența banilor tăi, dar unele Fecioare merg prea departe.

 

3. CAPRICORN (20 dec. - 19 ian.)

Capricornii sunt niște modele excelente când vine vorba de autocontrol, dar uneori merg prea departe. Ei cred că a cheltui prea mulți bani este o modalitate de a-ți etala statutul, mai ales în preajma persoanelor care nu au la fel de mulți bani. Ei consideră că a cheltui bani este comparabil cu un comportament respingător.

4. SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)

Când vine vorba de Scorpioni, ei sunt descriși ca fiind zgârciți; pur și simplu. Preferă să închidă banii în bancă și să nu se atingă niciodată de ei. De cele mai multe ori nu au nicio dorință de a-i cheltui. Este grozav să fii conștient de banii tăi, dar când începe să devină o obsesie să îi ascunzi, atunci ești pur și simplu zgârcit.


5. GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Gemenilor le place să se distreze și știu că nu poți fugi complet de cheltuirea banilor; tot ce poți face este să fii inteligent în această privință. Gemenii sunt destul de inteligenți atunci când vine vorba de a cheltui versus a economisi... cu excepția unui mic lucru. Gemenii sunt de obicei considerați cei mai zgârciți la bacșișuri. Ei nu vor să dea niciun bănuț în plus, pentru ceva ce au plătit deja.

6. RAC (21 iunie - 22 iulie)

Racul este suspicios în legătură cu multe lucruri, iar cheltuirea banilor fără să se gândească, este unul dintre ele. De fapt, ei tratează cheltuirea oricărei sume de bani ca și cum ar cumpăra ceva mare, cum ar fi o mașină sau o casă. Ei cântăresc opțiunile și se întreabă dacă își doresc cu adevărat ceea ce cumpără.

 

7. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Pe Berbeci nu-i deranjează să cheltuiască bani pentru ei înșiși sau pentru cel mai bun prieten al lor, dar cred că este important să se gândească înainte de a scoate cardul de credit. Dacă îți cheltuiești banii necugetat, poți  regreta mai târziu - iar Berbecii nu vor să regrete nicio alegere pe care o fac.

8. VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorilor le place să se distreze și să cheltuiască bani, dar sunt cu siguranță precauți în această privință. Ei știu când să se oprească din cheltuieli și să înceapă să economisească. Mai ales atunci când există ceva pentru care economisesc. Acum, când ating un obiectiv, tind să simtă nevoia să sărbătorească și să cheltuiască.

 

9. BALANȚĂ (23 sept. - 22 oct.)

Balanțele sunt indecise când vine vorba de cheltuirea banilor. Dacă nu pot alege între un cheeseburger și aripioarele de pui pentru cină, cel mai probabil le vor alege pe amândouă. Le place să obțină ceea ce își doresc și să se distreze, ceea ce ar putea fi o combinație mortală când vine vorba de bani. Știu cum să economisească bani, dar numai pentru lucruri precum achitarea împrumuturilor și fondul lor de pensii.

10. PEȘTI (19 februarie - 20 martie)

Peștilor le place să cheltuiască bani pentru că le place să-și facă noi prieteni. Le place să invite oamenii la masă și să le cumpere ceva drăguț și se pricep să le ofere cadouri pentru că sunt foarte intuitivi. Când un Pești cheltuie bani, este pentru că vor doar să răspândească fericirea.

 

11. SĂGETĂTOR (22 noiembrie - 19 decembrie)

Când Săgetătorii vor să se distreze, aruncă cu banii. Când vine vorba de a pleca într-o excursie sau într-o vacanță, nu se gândesc de două ori la bani. Aceasta nu este întotdeauna o idee bună, dar asta nu îi oprește. Nu sunt cei mai buni la economisirea finanțelor, dar cel puțin sunt generoși cu ei!

12. LEU (23 iulie - 22 august)

Nu există nimeni mai extravagant decât un Leu. Nu numai că Leilor le place să cheltuiască bani pentru prietenii lor, dar ADORĂ să cheltuiască bani și pentru ei înșiși. Din nefericire, Leii sunt predispuși să se îndatoreze, dar găsesc mereu o soluție. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel