Zodiile României. Karma țării noastre: Sufletul, destinul și blocajele scrise în stele / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Te-ai întrebat vreodată cum influențează astrologia destinul unei țări? Astrologul Sanda Ionescu a fost invitată în platoul Spectacola, unde a dezvălui ce aspecte importante au fost „scrise în stele” pentru România, dar și care sunt calitățile și defectele țării noastre. 

Sanda Ionescu a fost invitata Georgianei Ioniță, la Interviurile Spectacola și DC News. Celebrul astrolog a analizat harta astrală a României. 

„Mi-a făcut plăcere să analizez din nou Harta României. Vreau să vin cu anumite specificații. Și anume: mie, personal, mi se validează harta României datată din 21 mai 1877, ora 10, București, atunci când Mihail Kogălniceanu a declarat „Suntem independenți. Suntem o națiune de sine stătătoare”. De ce mi se validează această hartă, și nu este doar percepția mea, este și percepția astrologilor vechi, a profesorilor mei. În momentul în care noi analizăm harta unui nativ, e vorba de independența nativului, adică de ruperea de cordon ombilical față de mamă. În momentul în care s-a declarat independența României, noi atunci am rupt acel cordon ombilical cu țările care nu ne lăsau să fim autonomi.
Pentru că sunt mai multe variante: 1 decembrie, 24 ianuarie... Mie mi s-a validat această hartă, de 21 mai 1877, ora 10, Bucureşti. Atunci nu a mai fost dependentă de alte țări", a explicat Sanda Ionescu, în emisiunea de la Spectacola și DC News.

 

Sufletul poporului român și imaginea țării

 

„Soarele, care reprezintă sufletul unei națiuni se află în Gemeni. Asta însemnând că suntem sensibili  la adaptare, fiind supuși de afecțiunile exterioare. Suntem printre puținele țări care nu am mers să cucerim, în schimb foarte mulți au vrut să ne cotropească țară . Datorită reliefului variat, țară noastră are capacitatea de a se apăra. Pentru că Soarele este pe Eter, România este o țară cu multe puncte energetice sacre.

O să intru puțin în Astrologia Stelară și am să va spun că Soarele României este în conjuncție cu Alcyone soarele central al Galaxiei noastre, care face parte din Pleiade. Asta înseamnă că avem o susținere spirituală extrem de valoroasă”, a spus astrologul. 

România are ascendent în Leu

Ascendentul este cel responsabil de imaginea unui nativ, de modul în care îl văd ceilalți.

„Ascendentul României reprezintă imaginea și este unul regal, în Leu. Țară noastră este de natură regală încă din vremea lui Burebista, chiar și comunismul reprezintă natură inferioară a regalității – dictatura. Și ne putem duce ușor către cultul Soarelui, venerat în perioada Dacică”, explică Sanda.

Ce spun astrele despre femeile românce

„Aici vorbim de Luna, care reprezintă poporul și femeile unei națiuni. Luna fiind în Fecioară, poporul este unul cast, pur, neprihănit. Țară asta este extrem de bogată și oferă tot, pământ fertil, natură bogată. Femeile trebuie să fie pure, natural , și să-și regăsească propria feminitate, deoarece prin femei națiunea asta va înflori.

Românii au inteligență nativă și potențial de geniu

Planeta Venus arată cultura unei națiuni, inteligența și creativitatea

„De asta e răspunzătoare frumoasă planetă Venus. Venus fiind tot în Gemeni, arată o dorință artistică, jucăușă, vie, cel mai bun exemplu este Constantin Brâncuși, care se știe că a fost un veșnic adolescent, un spirit viu, alt exemplu este Mihai Eminescu, care prin aspectul lui Venus în Gemeni din harta țării, reprezintă genialitatea. 

Conducătorii și regulile țării


„De regulile unei țări este responsabil Jupiter, ba chiar guvernează Constituția și Parlamentul. Fiind în semnul zodiacal al Capricornului , regulile trebuie să fie concrete, organizate , ce începem, să ducem la bun sfârșit. Fiind la două grade, adică pe cuspidă, legile pot fi vulnerabile și atunci sunt afectate”, explică aceasta. 

Karma României

„Saturn este planetă care ne definește trecutul. Fiind în Pești, arată sacrificiul țării. Am fost și suntem o națiune de sacrificiu. Avem karma ignoranței, adică suntem prea permisivi. Soluția este să educăm națiunea și mai ales copii cu  spiritul iubirii de țară și să înțelegem unitatea . Noi între noi suntem dezbinați. Iar destinul este dat de Mijlocul Cerului, care are o conjuncție cu impozantă Galaxie Andromeda, fiind o conjuncție glorioasă, a unei națiuni care va avea ceva de spus, sperăm noi, cândva.”, a mai spus astrologul. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel