Zodiile la cumpărături. Ce cumpără fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Harry Cunningham
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Harry Cunningham

Să ne imaginăm că avem câte un reprezentant al energiei fiecărui semn zodiacal în mall, la cumpărături. Unde merge prima dată? Ce cumpără? Ce anume găsești în sacoșa lui când iese? Crezi că ghicești? 

Dacă zodiile ar merge la cumpărături, ce anume ar dori să ia? Care ar fi lucrurile pe care le-ar așeza prima dată în sacoșă?

Disclaimer: Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne. 

Iar acum să trecem la treabă, zodiile la mall. Cine merge unde și ce anume cumpără?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecului nu o să îi placă să stea așa de mult la cumpărături pentru că mai are și alte lucruri de făcut azi. Ce cumpără? Chestii pentru mașină, echipament sportiv, ochelari de soare și poate încă un hanorac. O să fie atent la secțiunea cu sporturile de sezon și o să arunce un ochi și la reduceri, că doar e practic. Însă, în același timp este impulsiv, deci s-ar putea să dea banii pe chestii de care nu are neapărat nevoie doar pentru că i-au sărit în ochi. 

Taur/ Ascendent în Taur

Înainte de cumpărături îl vei găsi în zona de mâncare, savurează o cafea, un croissant, se bucură de viața bună, nu se grăbește. Când vine vorba de ce anume să cumpere, o să fie atent la materialele de calitate, dar și la chestiile scumpe, luxoase. Dacă îi cauți în sacoșă, însă, surpriză! Nu a cumpărat nimic, că nu a vrut să arunce cu banii, însă ține în mână un super frappuccino cu fistic, că i-a fost poftă. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Sare din magazin în magazin, e cu ochii în toate direcțiile, pune articole în coș, apoi le scoate numai ca să le pună la loc. Zăbovește în cabina de probă pentru că l-a sunat un prieten și trebuie să îi dea niște sfaturi legate de o chestie. Pune produsele înapoi pe umerașe și apoi se duce direct la librărie, unde se bucură că poate să citească deja din cartea pe care are de gând să și-o cumpere. La ieșirea din mall are în plasă vreo patru cărți, două dicționare și un curs practic de germană, că de când zice că se apucă de ea...

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience