Zodiile la care nu trebuie să apelezi niciodată într-o situație de criză. Pot înrăutăți situația

Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Probabil că știi la ce persoane din viața ta ai apela fără ezitare, în momentele de criză și mai știi, de asemenea, și pe cine ar fi mai bine să eviți. Cei din ultima categorie se vor panica, vor deveni foarte emotivi și vor fi prea distrași în fața unei situații de urgență. Poate că nu au fost niciodată învățați ce să facă în aceste situații sau poate că horoscopul lor este de vină. 

 

1. Taur

Taurul este, în general, rece, calm și liniștit, ceea ce îl face să pară perfect pentru a acțion într-o situație de criză, dar este prea lent pentru a fi, de fapt, de ajutor.

Stina Garbis, astrolog, spune că Taurii nu sunt genul care să sară în sus și să te ajute în momentul de nevoie. Planificarea rapidă face toată diferența, iar altcineva ar putea face treaba, în timp ce Taurul încă stă acasă.

În funcție de problemă, Garbis sugerează să le ceri acestor semne de pământ să îți dea doar un sfat sau să dea telefoane din confortul canapelei lor, notează Bestlife.

2. Rac

Racul este zodia pe care o suni dacă ai nevoie ca cineva să aibă grijă de tine, nu cea pe care ar trebui să o apelezi în caz de criză. Nu vor avea prea multe soluții atunci când viața te pune într-o situație dificilă, spune Ryan Marquardt, astrolog.

Ei vor să fie utili, dar se pot supăra dacă nu le urmezi sfaturile. De asemenea, sunt pasiv-agresivi și pot cauza mai multe probleme decât soluții, dacă emoțiile lor scapă de sub control.

"Racul este incredibil de protector față de persoanele pe care le iubesc cel mai mult, așa că va fi cel mai bun aliat al tău într-o criză, dar nu va fi un jucător strategic care să te ajute să treci peste ea", spune Marquardt.

3. Vărsător

Vărsătorii sunt, de obicei, direcționați către viitor, dar pot fi, de asemenea, prinși în gândurile lor. Garbis îi descrie ca fiind puțin distrași de la anumite situații.

Dacă apare o criză, probabil că vor încerca să vă dea sfaturi. Dar, fiind un semn extrem de intelectual, există o șansă foarte mare ca acesta să nu fie relevant pentru situația cu care te confrunți de fapt, spune Garbis.

Așadar, chiar dacă ar vrea să te ajute, s-ar putea să economisești timp sărind peste apelul telefonic către Vărsător atunci când ai nevoie de o mână de ajutor.

4. Leu

„Leii sunt reginele dramei și, în mod normal, au propriile lor lucruri în desfășurare, care sunt evident mai importante decât ale tale", spune Garbis.

Aceste semne de foc se referă la ego și la modul în care pot fi în față și în centrul atenției tot timpul. Sunt șanse ca, dacă îi suni într-o situație de criză, să sfârșească prin a răsturna povestea și a vorbi despre problemele lor.

„Sunt excelenți în a-și păstra calmul atunci când sunt sub presiune și știu cum să găsească lumina la capătul unui tunel întunecat, dar, de obicei, vor avea grijă doar de ei înșiși în acest proces", mărturisește Marquardt.

5. Săgetător

Săgetătorii au suficient optimism pentru 20 de persoane. Vor fi alături de tine pentru a ieși din orice situație dificilă, dar când vine vorba de a-ți oferi un ajutor util, probabil că nu vor reuși.

Garbis spune că acest lucru se datorează faptului că nu iau nimic în serios. În plus, le este greu să se angajeze într-o situație de genul acesta.

Comportamentul lor zburdalnic și rătăcitor nu te va ajuta atunci când trebuie să planifici lucrurile și să le gândești bine. Iar uneori, abordarea lor plină de speranță a vieții este prea mult și vei avea nevoie de cineva mai pragmatic și mai de încredere în momente de criză.

6. Pești

Peștii pot fi destul de indeciși și excesiv de emotivi atunci când sunt împinși în situații de incertitudine. Se agită ușor, așa că este evident că sunt semnul zodiacal pe care nu ar trebui să îl apelezi niciodată în situații de criză.

„Este vital să acționezi rapid și să urmezi un plan clar și concis, iar niciunul dintre aceste aspecte nu este punctul forte al Peștilor”, spune Marquardt. De asemenea, le este greu să își separe sentimentele personale și să privească situațiile în mod obiectiv.

Fiind un semn neconflictual, ei sunt în esență ineficienți atunci când vine vorba de a înfrunta o criză cu capul sus. Au un umăr pe care să plângi atunci când treci prin ceva, dar nu vor oferi prea multe alte lucruri pentru a te ajuta să ieși din situație, adaugă Marquardt.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 31 iul 2023, 18:13 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience