Zodiile compatibile pentru un mariaj fericit. Află cu ce semn zodiacal te potrivești

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Află care sunt compatibilitățile între zodii, în funcție de semnul tău astral.

Berbec și Săgetător

Berbecul este plin de energie, înălțător și are o personalitate puternică. Își ia responsabilitățile foarte în serios și nu evită să se confrunte cu conflictele. 

În căsnicie, Berbecii sunt foarte de încredere și poți avea încredere că vor face lucrurile cu răspundere și entuziasm.

Uneori, pot fi atât de energici, încât vor începe să-și impună opiniile și convingerile și partenerilor. Ei au nevoie de cineva care nu se teme să fie direct cu ei atunci când sunt condescendenți, dar care este totuși capabil să le arate apreciere pentru munca lor grea.


Colegul Săgetător, semn de foc, nu numai că poate ține pasul cu energia mare a Berbecului, dar poate fi și omul de publicitate de care Berbecul are nevoie. 

Ca și Berbecul, Săgetătorul este mereu în căutarea următoarei mari aventuri. Își asumă riscuri și trăiește pentru a experimenta viața cât mai pasional și mai liber posibil. Partenerul ideal al Săgetătorului este independent, amuzant și mereu dispus să asculte.

Taur și Rac

Taurul este un tradiționalist care va face tot ce este necesar pentru a menține stabilitatea și fericirea în familie, fie că asta înseamnă să gătească, să facă curățenie sau să-și pună în așteptare obiectivele profesionale. Sunt blânzi și grijulii, deși uneori sunt indulgenți cu senzualitatea. 


Într-o căsnicie, Taurul se bucură de plăceri fizice și așteaptă afecțiune din partea soțului său. Taurul este capabil să se angajeze cu adevărat și este potrivit pentru cineva care este orientat spre familie și expresiv din punct de vedere emoțional, două trăsături pe care Racul le întruchipează în mod natural.

Abordarea blândă a Racului îi permite Taurului să se simtă confortabil să fie vulnerabil, în timp ce loialitatea evidentă a Taurului diminuează nesiguranța Racului.


Gemeni și Vărsător

Gemenii sunt fermecători, ceea ce este o piedică pentru majoritatea persoanelor care caută o căsnicie fericită pe termen lung. În timp ce viața cu Gemenii poate fi plină de entuziasm și frumusețe, aceștia sunt cunoscuți pentru că fug dacă încep să se simtă împovărați de relație.


Din fericire, Vărsătorul este unul dintre cele mai ușoare semne zodiacale care nu îi face niciodată pe Gemeni să simtă că se pierd într-o relație.

Vărsătorul prețuiește libertatea, lucru cu care Gemenii se pot înțelege de minune.

Relația lor poate părea superficială pentru cei din afară, dar fiți siguri că Gemenii și Vărsătorul au o conexiune împlinită.


Rac și Scorpion

Familia este cel mai important lucru pentru Rac. Viziunea lor tradițională este ceea ce îi face atât de devotați și buni la suflet.


Racii tind să fie foarte fragili din punct de vedere emoțional, ceea ce îi poate determina uneori să fie agresivi verbal. Ei se descurcă cel mai bine cu parteneri puternici care le pot ridica încrederea și îi pot învăța cum să aibă încredere, iar aici intervine Scorpionul.

Să iubești un Scorpion poate fi foarte provocator dacă nu ești o persoană răbdătoare - din fericire, răbdarea este una dintre cele mai venerate trăsături ale Racului.

Scorpionul tinde să fie un semn destul de intens și misterios, dar asta nu îndepărtează Racul intuitiv și matern. În schimb, pasiunea Scorpionului ajută la menținerea la distanță a nesiguranței Racului, în timp ce Racul este capabil să îi arate Scorpionului dragoste și reasigurare.


Leu și Balanță

Leul va lumina orice cameră în care se află cu zâmbetul lui cald și comportamentul fermecător. Este, de asemenea, o persoană căreia îi pasă de imaginea publică, așa că va dori să își pună în valoare partenerul în orice mod posibil. Partenerul lor ideal va fi cineva care este grațios, elegant și care le oferă respectul și admirația pe care și le doresc.

Ca și Leul, Balanța tinde să fie în centrul atenției, deși din motive diferite. Personalitatea carismatică a Balanței le câștigă cu ușurință prieteni și admiratori, ceea ce îi face să fie plusul perfect pentru Leu.

Balanța nu are nimic împotrivă să stea deoparte în timp ce Leul fură lumina reflectoarelor, iar Leul are încredere că Balanța îi acoperă spatele în timp ce lucrează în sală.


Fecioară și Capricorn

Fecioara este cel mai încrezător dintre semnele zodiacale. Sunt muncitori și apreciază inteligența. Atâta timp cât partenerul lor este demn de încredere, vor da dovadă de o dedicare puternică față de familia lor și vor face tot ce pot pentru a le asigura traiul.

Sunt conservatori din fire, iar partenerul lor ideal este cineva care nu este impulsiv și care prețuiește încrederea la fel de mult ca și el, rol pe care Capricornul îl simte fără cusur. 

Capricornul este un semn zodiacal extrem de inteligent, de încredere și loial. Logici și cu picioarele pe pământ, ei admiră inteligența Fecioarei la fel de mult cum Fecioara admiră loialitatea Capricornului.

Capricornii sunt cuplul suprem de putere al zodiacului, a căror ambiție colectivă este de neegalat.


Deși la început poate părea că Fecioara și Capricornul văd căsătoria mai mult ca pe un acord logic decât ca pe o legătură romantică, nu uitați că nu dragostea este cea care face ca o căsătorie să aibă succes, ci compatibilitatea, iar aceștia doi sunt compatibili în aproape toate privințele.


Pești și Pești

Căsătoria este un concept foarte alb-negru pentru Pești. Ei sunt fie dornici să se arunce direct în ea, fie nu se vor grăbi să testeze apele.

În ciuda opiniilor lor despre căsătorie, Peștii au o personalitate idealistă - uneori atât de fantezistă încât singura persoană care ar putea să o înțeleagă este un alt Pește.


Peștii își prețuiesc credințele mai presus de orice și este important pentru ei ca partenerul lor să nu le pună în pericol aceste credințe. Deși poate părea că Peștii au nevoie de un semn de pământ sau de un semn fix pentru a echilibra aceste calități, adevărul este că această compatibilitate se poate estompa în timp, deoarece cei doi nu prea se înțeleg în viața de zi cu zi.

Peștii se dezvoltă cu adevărat cu un partener care înțelege exact de unde vin ei, ceea ce vor găsi într-un alt Pește.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel