ZODIILE care vor avea cel mai BUN început de an în 2022

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Începutul anului 2022 va avea multe aspecte legate de statut și ambițiile din zona profesională, iar patru dintre semnele zodiacului vor avea un start puternic:

BERBEC / cei cu ascendent în BERBEC

În prima parte a lunii ianuarie, ţi se pare că eşti stăpânul lumii, că le poţi face pe toate, le poţi duce pe toate. Cu Marte în Săgetător, ai impresia că nu există limite pentru tine. Spiritul de aventură este uimitor.

Când te întorci la serviciu, eşti mai energic ca niciodată. În partea socială, cu prietenii, ai tot felul de iniţiative, de idei, ai energie, ai forţă, ai vitalitate.

E adevărat că în casa a 10-a vor mai fi câteva planete. Vor fi Venus retrogradă, Mercur pentru o bună bucată de timp şi Pluto.

Chiar dacă te arunci în toate direcţiile cu Marte în Săgetător, undeva la sfârşitul lunii, când intră în Capricorn, te vei aşeza. Permite-ţi, cel puţin primele trei săptămâni ale lunii ianuarie, să fii cât mai îndrăzneţ, cât mai tupeist, cât mai activ, cât mai curajos şi să îţi setezi nişte obiective pe care altă dată nu le-ai fi avut în vedere. Ai nevoie să te duci cât mai departe.

Pe urmă, spre finalul lunii ianuarie, este cazul să începi să te gândeşti: Sunt unde trebuie? Am construit autentic? Următorul nivel care va fi? 

SCORPION / cei cu ascendent în SCORPION

Bani, bani, bani! Guvernatorul vostru, Marte, se află în casa a 2-a, casa banilor, până pe data de 24 ianuarie. Pe urmă, va trece în Capricorn, în casa a 3-a, unde este şi Venus. Îţi aduc aminte că este şi Pluto acolo şi pentru o bună perioadă de timp, va fi şi Soarele. 

Deci, vorbim de bani, vorbim de investiţii, vorbim de multiplicarea banilor. O parte bună din voi va fi interesată de achiziţii fonduri, criptomonede, loterie, ce vreţi voi. Prima parte a lunii este despre cum faceţi bani, de unde faceţi bani, cum îi înmulţiţi.

 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel