Zodiile care trebuie să fie ATENTE la MESAJUL lui LILITH în 2022

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Daria Nepriakhina ????????
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Daria Nepriakhina ????????

Lilith a intrat în semnul Racului pe 14 aprilie 2022 și va rămâne acolo până pe 8 ianuarie 2023. Lilith se poate interpreta în raport cu Priap, dacă Lilith este independența, Priap este teama și trauma. Arată exact unde tragem cu dinții de ceva ca să nu pierdem, dar din păcate vom pierde, arată teama noastră. Arată o traumă care ne doare, dar de care nu ne putem detașa.

Figura revoluționară a lui Lilith încă menține un efect năucitor asupra noastră și asta probabil din cauza faptului că nu știm foarte multe lucruri despre ea. Lilith, femeia independentă, cunoscută ca fiind un demon al nopții sau prima soție a lui Adam, umple pagini de mitologie cu trecutul său controversat.

Sunt câteva zodii care vor fi provocate de către Lilith în 2022 și care ar face bine să fie atente la mesajul acesteia. Este vorba despre Berbec, Rac, Balanță și Capricorn!

Berbec / Ascendent în Berbec

Apar evenimente destul de importante pe plan profesional, însă nu ai încredere în ceilalți și în oportunitățile care ți se arată. Va trebui să știi să jonglezi cu ambele cadre importante din viața ta – cel profesional și cel familial. Mesajul lui Lilith este că trebuie să nu te mai întorci obsesiv către familie, ci să fii tu însuți, dezlegat cumva de ancora ce te trage spre ei. Cu Lilith în casa a 4-a, iar Priap în casa a 10-a vor fi atât de multe evenimente în cadrul familiei, încât să te facă să îți dai seama că unele lucruri nu depind de tine, că nu este sfârșitul lumii. Vorbim de casă, de familie, de atașamente, chestiuni de care tu ai tendința să tragi, să le cari, să le duci în spate, însă lucrurile se întâmplă tocmai ca să îți arate cine ești tu. 

Rac / Ascendent în Rac

Mesajul lui Lilith pentru voi este să evadați, să vă câștigați independența, poate să mergeți la un loc nou de muncă, să experimentați ceva nou, să nu mai fiți supuși! Cei care au mult marcaj de Rac în astrograma lor pot întâlni următoarele două situații – fie scapă de anumite locuri în care stăteau doar de dragul de a sta, fie vă bagă în anumite situații în care vă implicați, în anumite lupte. Priap este în casa a 7-a, nu o să vă fie ușor să fiți independenți pentru că voi aveți nevoie de atașament, conexiune, legătură. Dar Lilith vine și zice să vă rupeți, cei din jurul vostru vor rămâne uimiți de comportamentul vostru. Lilith e foarte bună profesional, dacă vreți un proiect pe cont propriu, o afacere. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel