Zodiile care se simt singure, pe 1 februarie 2024. Simt lipsa iubirii în viața lor

Data publicării:
unsplash, autor Noah Silliman
Descriere foto: unsplash, autor Noah Silliman

Pentru unii dintre noi, și anume trei semne zodiacale, avem acel sentiment sâcâitor de a nu fi iubiți, care poate fi sau nu bazat pe adevăr. Ceea ce am putea spune este că este o stare de spirit care ne cuprinde.  Chiar dacă nu-i dăm prea mare importanță, nu ne putem abține să nu ne simțim puțin triști sau singuri în timpul tranzitului din această zi, Luna în Scorpion. 

1. Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Din cauza unei Luni în Scorpion deosebit de puternice care are loc în această zi, 1 februarie 2024, tu, Gemeni, s-ar putea să te simți letargic sau melancolic. Îți dai seama că aceasta nu este o stare permanentă.  Știi că în cele din urmă vei ieși din ea, dar deocamdată, atracția care vine împreună cu Luna în Scorpion se simte aproape ca și cum ar fi prea mult.

Tot ceea ce Scorpionul vrea și dorește are un efect dublu asupra ta, iar în această zi, 1 februarie 2024, te trage de coarda inimii și te face să te simți, ei bine... neiubit.

S-ar putea să îți iei un pic prea mult timp în timpul Lunii Scorpionului pentru a te ocupa de ceea ce crezi că este inima ta frântă, dar acesta este timpul de care simți că ai nevoie. S-ar putea să te trezești că îți petreci ziua singur doar pentru că situațiile o au așa pentru tine, ceea ce este foarte bine, deoarece nu prea îți place să fii sociabil sau să fii politicos cu prietenii. Sunteți fericit să vă luați această zi "liberă", deoarece simțiți că aveți nevoie de timp pentru a vă ocupa de voi. Știind că nu va dura este o parte din ceea ce face ca această zi să fie fezabilă pentru tine.


S-ar putea să te duci pe un lan al memoriilor doar pentru a te pedepsi cu viziuni ale unei iubiri din trecut sau ale unei iubiri care nu a funcționat niciodată așa cum ți-ai fi dorit. Acestea sunt indulgențe și ești conștient de ele, deși este totuși greu să scapi de sentimentul de a fi neiubit și poate chiar abandonat în această zi. Este în regulă, totuși, Gemeni; ți se permite momentul tău. Așa te vindeci și recunoști că vei fi bine, indiferent de ce se întâmplă sau nu se întâmplă.

2. Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

În timpul Lunii în Scorpion de pe 1 februarie 2024, este posibil să vrei să te îndepărtezi de rețelele sociale și să te ții pentru tine, deoarece o mare parte din ceea ce te deranjează astăzi se reflectă în ceea ce vezi online. Se întâmplă multe prefăcătorii și toată lumea se afișează în moduri care nu ești sigur că au legătură cu adevărul. Ceea ce vezi, însă, este că, indiferent dacă sunt "cu adevărat" fericiți sau nu, ei par să fie cu cineva... iar tu nu ești.


Oare toată lumea se distrează cu adevărat atât de mult pe cât pare să se distreze? Probabil că nu, dar cel puțin au pe cineva cu care să se prefacă. Acest lucru te calcă pe nervi și te face să te simți ca și cum ai fi fost ales pentru o viață fără dragoste. Oh, știi că este o exagerare, dar totuși, nu te poți abține să nu iei mingea și să fugi cu ea în timpul Lunii Scorpionului. Te simți autoindulgent și îți pare puțin rău pentru tine, dar nici nu te deranjează să fii așa astăzi.

Ceea ce vrei să eviți este să mergi prea departe. Ai o imaginație uimitoare, iar atunci când o lași să zburde liberă și nebună, ai tendința de a crea scenarii de nenorocire, iar în această zi, în timpul Lunii Scorpion, s-ar putea să ajungi să îți creezi unul singur. Nu te duce prea departe în groapă, deoarece este nevoie de tine pentru lucruri mult mai bune în viață. Ești iubit și prețuit de mulți; fă ceea ce trebuie să faci pentru a trece ziua și apoi să știi că totul este în regulă.

3. Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Există o semnificație mai profundă aici pentru tine, deoarece Luna Scorpionului te face să te simți ca și cum nu ești iubit și poate chiar lepădat de cineva pe care ai fi vrut cu adevărat să te iubească. Nimic din toate acestea nu este real, Scorpionule.  Ceea ce se întâmplă este că ești hipersensibil în această zi, 1 februarie 2024, și nu poți lua lucrurile atât de în serios. S-ar putea să simți că "meriți" acest sentiment, ceea ce implică faptul că te agăți de vinovăție... oare?

Nu există nimic aici care să sugereze că nu ești iubit și, chiar dacă sentimentele tale sunt justificate și reale pentru tine, ceea ce s-ar putea să suferi este sentimentul că ai dezamăgit pe cineva. Știi că ai sărit peste responsabilitățile pe care le aveai față de această persoană și, în adâncul sufletului tău, te simți foarte vinovat pentru întreaga poveste. Acest lucru te face să te simți ca și cum nu ești demn de dragostea acestei persoane, ceea ce, la rândul tău, te face să crezi că ești de neiubit.

În timpul Lunii în Scorpion, ești deosebit de deprimat față de tine însuți. Cu toate acestea, este momentul în care poți schimba totul și o vei face. Simplul fapt că te simți astfel te pune în contact cu ideea că te poți vindeca pe tine însuți... și situația care te-a adus aici. Acesta este un moment de vârf pentru tine, iar tu poți să îl schimbi pentru tine dacă îl vezi clar. Poți fi iubit din nou și nu trebuie să te îngrijorezi atât de intens în această privință. Aveți încredere în acest lucru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel