Zodiile care reușeșc tot ce își propun. Camelia Pătrășcanu: „Când se pun pe șine sunt greu de scos de acolo”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit zodiile care reușesc tot ce își propun. 

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni zodiacale, potrivit fanatik.ro

Pentru Berbeci, sunt foarte determinați când își propun un obiectiv, deși sunt rapizi, spontani, voluntari, când se pun pe șine sunt greu de scos de acolo. Își formează propriile reguli de care se țin, le respectă. Cei mai mulți dintre Berbeci nu au o problemă să își recunoască și eșecurile. Au ambiții foarte înalte și puternice.

Taurii au nevoie de libertate pentru a-și atinge succesul. Sunt consecvenți, sistematici, chiar rutinanți. Își pot face un stil în a lucra, dar au nevoie să fie lăsați în pace, să lucreze în stilul lor. Nu lucrează bine dacă sunt crispați, ci dacă sunt degajați. Nu pot fi degajați decât dacă lucrează în condiții bine. Își stabilesc singuri ritmul.

Gemenii au o manieră de lucru liberă și foarte diversificată, în sensul că sunt eficienți când urmăresc mai multe obiective în paralel. Dacă au o singură sarcină, amână ori se distrag. Dacă se ocupă de mai multe lucruri, e mai bine pentru ei.

Racii sunt foarte ambițioși. De multe ori intră în competiție cu alții, chiar dacă nu spun asta. Îi stimulează concurența, în interiorul lor. Nu e un lucru rău, asta îi scoate din letargie, îi ține din energie. Când ating un succes, merg pe aceeași formulă. Pot face pe sfătoșii cu alții dacă au destulă experiență acumulată.

Leii au succesul garantat de domeniul în care lucrează. Trebuie să se simtă liberi, să fie lejeri, să fie un domeniu de talent, să aibă har pentru lucrul pe care îl fac, să nu prea aibă șefi, pentru a fi creativi și degajați. Li se potrivește mai mult să lucreze într-un domeniu al frumuseții, al esteticii.

Fecioarele învață mult, învață tot timpul și se perfecționează. Ating succesul după ce se informează mult. Pot vedea lucruri pe alții nu le văd. Lucrează bine în echipă, lipesc oamenii, aduc oamenii laolaltă, găsesc numitorul comun și prin asta reușesc să atingă succesul. Chiar dacă pot și șefe, le place să lucreze în echipă și să împartă victoriile cu echipa.

Pentru Balanțe, rutina e importantă. Au nevoie de rețete, caută formule, cercetează, compară. Într-adevăr, pot găsi rețete de manual. Îi îndrumă pe alții. Le place să găsească cea mai bună rețetă în activitatea lor, în viața lor, în meseria lor. Testând, găsesc cele mai bune soluții.

Scorpionii au succesul dat de dorința lor de a fi unici. Se numără printre cele mai de succes zodii. Nu fac, însă, lucrurile absurd și inutil. Obiectivul pe care și-l propun e, de obicei, important. Dacă nu le oferă strălucirea dorită, unicitate, nu îi interesează.

Săgetătorii sunt foarte capabili, inteligenți, pot fi foarte informați, dar în ce privește succesul, sunt modești în zona reușitei, deși sunt capabili. Parcă nu vor să își asume funcții de risc, responsabilități riscante. Pot ajunge șefi, dar nu vor prea multă bătaie de cap. Preferă să fie mai degrabă buni sfătuitori, buni consilieri, pe lângă șefi.

Capricornii au succesul atins prin coordonarea echipei. Nu conduc de la început o echipă, însă descoperă că acolo le stă bine, în fruntea ei. Știu să integreze oamenii, știu să ofere sfaturi practice într-un mod foarte eficient.

Vărsătorii au ambiție, dar nu să fie șefi. Le place să li se recunoască talentul, să fie recompensați pentru talentul lor. Dacă nu sunt recompensați, nu lucrează. Le place să se simtă un pic indispensabili, să știe că pot fi salvatori, că doar ei pot salva o situație. Originalitatea, creativitatea lor e pusă la treabă căci exact în momentul crizelor ei descurcă lucrurile.

Peștii au mintea inspirată ca atuu în reușită. Pot atinge mai multe reușite pe parcursul vieții, pentru că au mai multe căi de urmat. Pot trece de la un talent la altul. Îmbină foarte bine flerul, clarviziunea cu priceperea tehnică. Pot găsi soluții acolo unde nimeni nu le găsește. Succesul vine dacă știu să își pună intuiția la treabă chiar și când lucrează în domenii tehnice.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel