Zodiile care nu știu să păstreze secretele. Nu poți avea niciodată încredete în ele

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Anumite persoane vor fi întotdeauna primele care îți vor împărtăși secretele. Fie că iubesc bârfa, fie că nu se pot opri din vorbit, fie că au lăsat să le scape informația din greșeală, nu sunt cei mai buni oameni cărora să le faci confidențe. Și se pare că horoscopul lor ar putea fi motivul pentru care fac asta.

 

Balanță

"Balanțelor le place să mențină conexiuni sociale pozitive și armonioase cu toată lumea, dar păstrarea acestui sentiment de echilibru este dificilă dacă li se aruncă în față informații grele", spune Ryan Marquardt, astrolog.

Aceste semne de aer prosperă în plan social și sunt văzute ca experți în comunicare. Ei vor să fie ținute la curent, iar uneori asta înseamnă că vor transmite un secret sau două - chiar dacă nu ar trebui să o facă.

Balanțele ar putea crede că sunt de ajutor împărtășind lucruri cu ceilalți, dar trebuie să învețe să păstreze o anumită discreție, dacă vor să-și păstreze prietenii și relațiile.

 

Fecioară

Fecioarelor le place întotdeauna să fie la curent - nu contează dacă informația le ajută în vreun fel, au nevoie de ea pentru a se simți superioare.

Pe cât de inteligente și sofisticate par a fi, Fecioarele sunt incredibil de critice.

"Este genul de zodie care ți-ar folosi informațiile personale împotriva ta și te-ar face să te simți prost cu tine însuți", spune Stina Garbis, astrolog.

Cu Mercur, planeta comunicării, ca guvernator, pot vorbi ore în șir. Dacă împărtășesc secrete, este pentru că vor să se audă vorbind sau să fie primii care varsă toată informația.

 

Leu

Leul este condus de nevoia de atenție și, uneori, ego-ul lor se pune în calea păstrării unui secret.

"Au un talent pentru dramă și bârfă în mediile sociale, pentru că de multe ori este distractiv pentru ceilalți, indiferent dacă îi face cu adevărat să arate bine pe termen lung sau nu", spune Marquardt.

Atunci când aceste semne de foc au ocazia de a se da în spectacol, nu o irosesc - chiar și cu prețul împărtășirii secretului cuiva. Ei atrag oamenii indiferent de situație, dar Marquardt spune că ar trebui să se limiteze la a fi autentici atunci când vine vorba de a cuceri o mulțime.

 

Berbec

Berbecul este un pic cam guraliv și se va folosi de asta atunci când se duce după ceva ce își dorește. Garbis sfătuiește să fiți atenți dacă le spuneți acestor semne de foc ceva cu încredere.

"Acest semn poate fi genul care fie va folosi secretul împotriva ta ca hrană, fie va fugi și va spune imediat cuiva", spune Garbis. Și, deși pot fi prieteni loiali, pot împărtăși lucruri din furie.

Ceva de reținut cu Berbecul este că sunt, de asemenea, incredibil de impulsivi. Ei pot lăsa pasiunea lor să le ia partea cea mai bună și, în cele din urmă, pot împărtăși secrete în situații nepotrivite.

 

Săgetător

Săgetătorilor nu le place nimic mai mult decât să se exprime liber. Atunci când sunt împotmoliți într-un secret, uneori simt că acesta este o limitare sau un obstacol pentru ei, spune Marquardt.

Pentru că sunt mereu în mișcare, ei pot fi puțin neglijenți cu secretele sau bârfele. "Te vor asculta și vor spune că nu vor spune nimănui, iar apoi vor spune următoarei persoane pe care o întâlnesc", spune Garbis.

Aceste semne de foc nu spun oamenilor lucruri cu rea intenție, întrucât nu-și vor aminti că informația este privată.

 

Gemeni

Gemenii sunt niște vorbăreți. Sunt, de asemenea, semne de aer, ceea ce înseamnă că sunt cunoscuți pentru faptul că sunt comunicativi. Această combinație este cea care îi face să fie cel mai rău semn zodiacal căruia să îi spui un secret.

"Dacă îi spui un secret, fii sigur că va deveni cea mai mare bârfă a doua zi", spune Garbis.

Marquardt spune că trebuie să lucreze la capacitatea lor de a rămâne conștienți de ceea ce spun, mai degrabă decât să comunice în mod implicit. Unul dintre punctele lor forte este schimbul de informații, dar acest lucru nu funcționează în favoarea lor când vine vorba de secrete, notează Bestlife.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel