Zodiile care își vor îmbunătăți relațiile sentimentale în săptămâna 29 ianuarie - 4 februarie 2024

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Pe măsură ce sosește o nouă lună, o face încet, în liniște și mai subtil. În locul grabei energiei schimbătoare care vă împinge în noi direcții sau a momentelor în care trebuie să luați o decizie, sunteți în schimb ghidați în interior. Acesta este momentul tău de a reflecta asupra a ceea ce ți-a adus luna ianuarie, astfel încât să îți poți stabili intențiile pentru februarie fără urgență sau distragere a atenției.

1. Taur
(20 aprilie - 20 mai) 

Poate că visezi la noi începuturi, dar mai întâi trebuie să îmbrățișezi momentul prezent și adevărul profund pe care acesta este menit să îl aducă. Luna ultimului sfert de lună va răsări în Scorpion, activându-ți sectorul romantic și creând spațiul necesar pentru a reflecta mai profund asupra relației tale.


Acesta nu este un moment pentru a începe ceva nou, ci pentru a deveni conștient de ceea ce îți dorești sau de ceea ce lipsește în relația ta actuală. Provocările într-o relație nu pot fi evitate prin ignorarea lor, dar le poți depăși doar atunci când îți onorezi adevăratele sentimente. 

Marte și Venus, îndrăgostiții cerești, se vor afla în Capricorn, aducând în discuție teme legate de noutate, abundență și posibilități de iubire la distanță. Cu toate acestea, cu Uranus care este în prezent direct în semnul tău zodiacal Taur, ești menit să iei act de aceste dorințe fără să acționezi încă. Această energie va dura doar aproximativ o săptămână, până când te vei simți ghidat să începi să acționezi mai mult, dar dacă acționezi prea repede acum, s-ar putea să ratezi o parte importantă a poveștii care ar putea schimba totul.

Dacă călătorești în această săptămână și te întâlnești cu cineva care pare a fi tot ceea ce ți-ai dorit vreodată, mergi mai încet și nu uita că este bine să-ți acorzi timp pentru a lua decizii importante.

Ești ghidat în afara zonei tale de confort în 2024, așa că ceea ce apare în această săptămână ar putea fi mai important decât îți dai seama, motiv pentru care să stai cu ceea ce apare este atât de crucial. Acordă-ți timp pentru a procesa și a te vindeca de recenta durere de inimă, onorându-ți în același timp noile tale dorințe de iubire, pentru că a fi în momentul prezent înseamnă să ții împreună atât trecutul, cât și viitorul.

2. Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Ai încercat să manifești un nou capitol în cadrul vieții tale, care este pe cale să înceapă în această săptămână. Marte și Venus, cunoscuți ca fiind îndrăgostiții cerești, se află amândoi în semnul tău, ajutându-te să îți contopești dorințele de parteneriat și pasiune. Această energie te ajută, de asemenea, să simți o mai mare încredere în adevărul tău, deoarece te va ajuta să îmbrățișezi mai mult din dragostea pe care o ai pentru tine. Cu cât iubești mai mult alegerile pe care le faci, cu atât mai puțin contează orice altceva, ceea ce nu este doar cheia vieții, ci și a creării unei vieți bazate pe fericire.  

Luna din ultimul sfert de lună în Scorpion îți va activa casa dorințelor și a comunității, în timp ce, în același timp, Marte și Venus creează un trigon cu Uranus în Taur în sectorul tău de căsătorie. Toate acestea reflectă munca ta interioară în care ți-ai dat seama mai mult de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai nevoie, ceea ce a dus la faptul că te-ai înconjurat de oameni care te sprijină să fii cea mai autentică persoană a ta, un efect de domino care îți permite, de asemenea, să îți auzi inima cu mai multă claritate și să vezi că ai găsit deja dragostea vieții tale.  


Săptămâna aceasta te vei gândi cu mai multă seriozitate la căsătorie sau la reconectarea cu un partener existent. Atâta timp cât iei orice decizie pe baza iubirii pe care ai dezvoltat-o în interiorul tău, vei găsi succes și o intimitate mai profundă în această săptămână. Nu mai ești obligat să faci lucruri care îi liniștesc pe ceilalți sau care fac să pară că duci o viață demnă de invidiat. În schimb, acum îmbrățișezi libertatea de a trăi din inimă și de a ști că alegerile pe care ești menit să le faci vor fi întotdeauna cele care îți aduc mai multă pace și bucurie.

3. Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

De la ultima eclipsă din Taur, din octombrie 2023, ai trecut printr-o perioadă de reflecție și pregătire interioară. De atunci, ai reflectat mai mult asupra adevărurilor la care subscriai anterior și care îți servesc în relația pe care speri să o creezi în viitor. Acum, începi să simți o atracție de a începe să acționezi efectiv, de a pune în practică noua ta perspectivă și de a face mai mult decât să te gândești la ceea ce îți dorești.  


Fiind un semn de apă profundă din punct de vedere emoțional, comunicarea tinde să fie o temă importantă, nu doar în relațiile tale, ci și în creșterea ta interioară. Atunci când ai o mulțime de sentimente, poate fi o provocare să înveți cum să le pui cuvinte pe toate, însă exprimarea clară este esențială pentru a putea construi relația la care visezi. În timpul Ultimului Trimestru, Luna va răsări în semnul tău zodiacal, ajutându-te să pui cu adevărat ceva la punct, în timp ce îndrăgostiții cerești, Marte și Venus, îți vor lumina sectorul de comunicare, în timp ce fac trigon cu Uranus în Taur, guvernatorul casei iubirii tale.  

Fie că lucrezi la vindecarea unei relații existente, fie că te ocupi de rezolvarea unor chestiuni nerezolvate din trecut sau începi să te conectezi cu cineva nou, este important să te concentrezi pe teme de comunicare în această săptămână. Nu vă fie teamă să împărtășiți prea multe, mai ales dacă este vorba despre ceea ce vă doriți.

Să fii clar și direct în intențiile, dorințele și visele tale îți permite să știi definitiv cine este făcut pentru tine și cine nu. Dacă o relație sau o conexiune se termină vreodată din cauza transparenței tale, atunci știi că a fost ceva care nu avea o bază de adevăr, ceea ce este o necesitate pentru creștere.

4. Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Deși încă îți tragi răsuflarea după toate schimbările recente prin care ai trecut, ești ghidat să te deschizi și să ieși din nou în lume. Deși este normal să te retragi atunci când treci printr-o perioadă de transformare emoțională, mai ales pentru tine, tot ceea ce îți dorești se va realiza doar dacă faci primul pas și te întorci la cei din viața ta - inclusiv la partenerul sau interesul tău romantic.  

Au trecut doar câteva săptămâni de când Pluton s-a mutat în Vărsător, încurajând schimbări pozitive și o intimitate mai profundă, dar deja simți acest lucru. Săptămâna aceasta continuă să încurajeze acest lucru de către îndrăgostiții cerești,

Marte și Venus, care îți luminează sectorul romantic în același timp în care fac trigon cu Uranus în Taur în sectorul dorințelor și al socializării. Chiar dacă este un început lent, încearcă să vezi că nu ești singur și, fie că este vorba de prieteni care te încurajează să ieși în oraș sau de un interes amoros care pur și simplu aștepta momentul în care vei fi pregătit, îmbrățișează conexiunile pozitive pe care le ai în viața ta.  


Nimeni nu este niciodată pregătit să se mute, dar cu Luna din ultimul sfert de lună în Scorpion în sectorul tău al căsătoriei și al bucuriei, ești ghidat să realizezi că disponibilitatea este mai mult o alegere decât un sentiment.

În cele din urmă, tu ești cel care alege să treci dincolo de trecut, să îmbrățișezi speranța și să te bucuri de prieteni. Deși nu există un moment perfect pentru a face nimic din toate acestea, există decizia din interiorul tău de a nu mai sta degeaba și de a aștepta ca viața să se întâmple, ci de a te întoarce acolo și de a face ca viața să se întâmple pentru tine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel