ZODII INCOMPATIBILE: Trei combinații de zodii puse pe scandal care nu se vor înțelege NICIODATĂ

Data publicării:
Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire
Descriere foto: Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

ZODII INCOMPATIBILE: Aceste 3 combinații de zodii sunt cel mai probabil să ajungă la scandal. Au calități diferite care îi pot implica în argumentații și conflicte.

ZODII INCOMPATIBILE: Când există mai mult scandal între doi oameni, e imposibil să menții o relație fericită. Evident că în orice relație  sunt necesare anumite conflicte sau argumente. Cu toate acestea, lucrurile devin negative atunci când doi oameni nu se pot adapta deloc și mai mult se ceartă decât se iubesc. În astrologie, există 3 cupluri zodiacale care sunt întotdeauna pe picior de scandal.

Berbec și Rac

Racii sunt persoane familiare cărora nu le place imprevizibilitatea. Sunt calzi și clasici în ce privește problemele sentimentale. Pe de altă parte, Berbecii sunt îndrăzneți, spontani și uneori destul de contondenți. Le place să își asume riscuri care pot face ca un rac să fie tensionat. Racii sunt persoane sensibile care iau lucrurile personal. Deci, dacă un berbec respinge în mod constant ceea ce își dorește racul, atunci asta le poate pune pe butuci relația.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel