Zodie avertizată. Daniela Simulescu: Mare grijă la sănătate! / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Atrosens, a avertizat o zodie privind sănătatea.

Vărsător - Ascendent în Vărsător

''Soarele, Mercur și Venus se duc în Casa a 6-a și vă cer foarte mult să aveți grijă de sănătate. Nu uitați că Saturn, guvernatorul vostru, se apropie de retrogradare. Trebuie să aveți grijă la sănătate. Chiar dacă v-ați luat bilete să plecați undeva, nu strică o vizită la doctor, de prevenție.'', a spus Daniela Simulescu.

''Sau dacă sunt simptome nu le lăsați să se acutizeze doar că vă este frică de doctor sau pentru că nu aveți chef să vă duceți la medic. În al doilea rând, munciți cu drag și spor, vă înțelegeți cu colegii, comunicați, vă ascultă și îi ascultați. Și nu doar la serviciu sunteți harnici, ci și acasă. Abia așteptați să vă suflecați mânecile și să vă apucați de mai multe proiecte în același timp.'', a zis Daniela Simulescu.

''Marte este în Casa a 4-a. Agită puțin spiritele în familie, dar, până la urmă, cred că iese bine, respectiv dacă vă certați cu o rudă vă și împăcați! Nu îmi fac probleme. Deci, grijă la sănătate, la relațiile cu colegii, la munca multă pe care o veți avea de făcut. Nu uitați că Jupiter este în Casa a 5-a! Din când în când, mai și distrați-vă!'', a mai spus Daniela Simulescu.

Video

Youtube video image

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel