Zodiacul umorului. Topul celor mai amuzante semne zodiacale

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Care crezi că este cel mai amuzant semn zodiacal? Deși nu este o competiție (ne pare rău, Berbecule!) și fiecare semn zodiacal are propriul său stil unic de comedie cosmică, unele semne zodiacale sunt mai amuzante decât altele. De fapt, ele par născute pentru a-i face pe oameni să râdă în hohote, la fel ca oamenii care sunt în mod natural demni de încredere sau politicoși. Unele semne sunt, de asemenea, deosebit de pricepute în a face farse... în timp ce altele se feresc de ele de teama de a nu supăra pe cineva. Așadar, crezi că s-au aliniat astrele pentru a-ți oferi titlul de cel mai amuzant semn zodiacal?

„Înainte de a răspunde la această întrebare, trebuie să vă reamintim că amuzamentul vine în mai multe forme diferite - de la sarcastic și autoironic până la spiritual și de-a dreptul hilar. Și totul se rezumă la elementul zodiacal și la guvernatorul tău planetar, spune astrologul Liz Simmons, potrivit ReadersDigest. Pentru fiecare, luați în considerare caracteristicile lor generale. De exemplu, semnele de apă au tendința de a fi mai emoționale și, prin urmare, bune la a face lumină în ceea ce privește sentimentele, în timp ce semnele de pământ au un simț al umorului mai bine ancorat în pământ. Iar semnele guvernate de Venus ar putea face glume despre dragoste sau despre standardele de frumusețe, în timp ce cele guvernate de Mercur, planeta comunicării, ar putea avea un spirit mai rapid și ar putea face glume mai punctuale.

Pentru a afla unde te situezi și la ce tip de umor excelezi, parcurge cele 12 semne de mai jos, pe care le-am enumerat în ordine, de la cel mai amuzant semn zodiacal la cel mai puțin amuzant semn zodiacal.

Ești prea jos pe listă? Nu vă faceți griji - nu înseamnă că nu sunteți amuzant! (Ei bine, nu întotdeauna.) Dar înseamnă că trebuie să găsești oameni care să te aprecieze pe tine și marca ta unică de umor. Această cunoaștere poate juca un rol important în ceea ce privește compatibilitatea zodiacală, găsirea celui mai bun prieten ideal și chiar ce meme-uri zodiacale crezi că sunt hilare. Cunoscându-ți punctele forte și punctele slabe atunci când vine vorba de a făcut glume îți poate, de asemenea, consolida relațiile, asigurându-te că nu mergi prea departe cu o glumă.

 

1. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Tobele, vă rog! Premiul pentru cel mai amuzant semn zodiacal merge la Gemeni. Acest lucru se datorează în mare parte influenței lui Mercur, planeta guvernatoare a Gemenilor.

 "Mercur este planeta care prezidează jocul de cuvinte, comunicarea și agilitatea mentală", spune Simmons, potrivit ReadersDigest. Drept urmare, persoanele născute sub soarele Gemenilor tind să fie vorbărețe și să aibă minți care aleargă la un kilometru pe minut. "Sunt mari gânditori de improvizație", explică astrologul Meghan Rose, "și pot face pe oricine să râdă pe loc." Simmons adaugă că acest semn de aer este, de asemenea, cunoscut pentru sincronizarea sa comică excelentă și poate spune glumă după glumă. Printre Gemenii celebri se numără Amy Schumer și Bill Hader, vedetă a emisiunii Saturday Night Live.

Pe lângă simțul umorului, Gemenii sunt extrem de atrăgători la toate nivelurile. Lor "le place să pună întrebări și să colecteze informații despre diverse subiecte" ca și cum ar fi niște bibelouri, spune Simmons.

 


2. Fecioară (23 august-22 septembrie)

Practica Fecioară este, de asemenea, guvernată de Mercur, ceea ce contribuie la simțul umorului al acestui semn. Ești surprins că Fecioara se află pe locul doi în această listă a celor mai amuzante semne zodiacale? Amintiți-vă că există diferite tipuri de amuzament. "Fecioara se înclină spre un simț al umorului mai critic și mai autoironic", spune Simmons, iar acest lucru poate aduce multe râsete. Gândiți-vă la Jerry Seinfeld, care - ați ghicit - este Fecioară. "Abilitatea sa de a-i face pe alții să râdă zeci de ani mai târziu este un mare exemplu al simțului umorului Fecioarei", spune Rose.

Fecioarele tind, de asemenea, să fie în joc pe termen lung, așa că glumele lor vor reapărea din nou și din nou în tot felul de moduri noi. Și în timp ce Fecioarele ar putea să nu pară amuzante atunci când le întâlnești pentru prima dată, umorul lor va fi dezvăluit pe măsură ce petreci mai mult timp cu ele. 


3. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

"Acest semn de foc este direct, la obiect și nu se teme să facă o glumă îndrăzneață", spune Simmons. Acest lucru se datorează parțial guvernatorului planetar al Săgetătorului, Jupiter, care este "generos cu umorul". De asemenea, Săgetătorul tinde să fie în mod inerent "zgomotos, gălăgios și nu se teme să jignească pe altcineva", spune Rose. Desigur, asta înseamnă că ocazional îi pot jigni pe alții, dar persoanele născute sub acest semn, în general, "lasă o dâră de râs oriunde merg".

Este logic că Săgetătorul este unul dintre cele mai amuzante semne zodiacale, deoarece se numără și printre cele mai comice. "Săgetătorul este un spirit liber iubitor de distracție care caută aventura", spune Simmons. Ei vor găsi întotdeauna o modalitate de a-i face pe ceilalți să râdă și să se bucure de viață alături de ei, fie că este vorba de a încerca ceva nou, de a călători spre o destinație îndepărtată sau pur și simplu de a profita la maximum de fiecare zi.

 

4. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racul guvernat de Lună "este cunoscut pentru că are un simț al umorului sarcastic și acid, care poate răni, dar într-un mod amuzant", spune Simmons. De exemplu, un Rac ar putea face lumină cu privire la un punct sensibil pe care cineva încearcă să-l ascundă. În timp ce abordarea lor sarcastică implică faptul că glumesc, totuși poate înțepa puțin. Racii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru personalitatea lor observativă, care le permite să facă glume din ceea ce le-au spus alții. "Abilitățile lor de rechemare sunt fenomenale", spune Rose.

În timp ce Racul ar putea fi sus pe lista comedianților zodiacali, acest semn este, de asemenea, destul de responsabil și este considerat "semnul zodiacal parental", spune Simmons. Acest lucru se poate transforma într-o dinamică de familie complicată, având în vedere stilul lor preferat de umor. Pentru a fi cu adevărat amuzanți și, de asemenea, amabili, vor trebui să învețe cum să își pună ghearele deoparte atunci când este evident că altcuiva nu îi place să fie pe scaunul fierbinte.

 

5. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurul este, în unele privințe, foarte asemănător cu Racul când vine vorba de umor, datorită tendințelor lor sarcastice. Cu toate acestea, spre deosebire de Rac, stilul comic al Taurului "apare ca fiind mai împământenit și mai relaxat, datorită naturii pământene a Taurului", spune Simmons. Taurul va vedea ceva ce se întâmplă în timp real și va face lumină într-un mod oportun, fermecător și ingenios - dar se limitează la subiecte mai neutre. "Acest lucru adaugă un nivel de confort", explică Simmons, "deoarece prietenii și familia Taurului știu că nu vor fi în centrul glumei."

Acestea fiind spuse, Rose spune că acest semn indulgent ar prefera să fie distrat decât să distreze. Totuși, atunci când își găsesc osul amuzant, își ating replicile cu perfecțiune și îi fac pe toți cei din jurul lor să se mai relaxeze puțin. Pentru a te înțelege mai bine, fie că ești Taur sau nu, află despre semnul tău de naștere.


6. Leu (23 iulie-22 august)

Leii au un simț al umorului teatral și se bucură de aplauze (hohote de râs). Și cum sunt guvernați de Soare, adoră să fie în centrul atenției. "Mândri și înflăcărați", potrivit Rose, Leii sunt cei care mișcă și agită zodiacul și îi pot "face pe ceilalți să râdă în hohote".

"A juca părți dintr-o poveste amuzantă sau a crea ceva ingenios pentru a transmite o glumă este pe placul Leilor", spune Simmons. De fapt, acest semn este predispus să facă farse publice, dramatice și exagerate. Singura potențială problemă? Să știi când să te oprești. Acest lucru poate fi dificil de măsurat pentru ei, deoarece Leii ar putea fi prea absorbiți de spectacolul lor pentru a-și auzi publicul și, prin urmare, ar putea să își piardă atenția în mijlocul a tot ceea ce se întâmplă.

 

7. Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Potrivit lui Rose, Capricornii sunt "cei mai securiști dintre ei", cu un bun simț al umorului care, din păcate, este adesea trecut cu vederea. Cu toate acestea, Capricornii tind să fie un grup simpatic care se străduiește să fie cel mai bun. Acest lucru le poate fi de folos dacă competiția este de a vedea cine este cel mai amuzant, deoarece "vor studia umorul și tendințele până când vor reuși să obțină știința amuzamentului corect", explică Rose.

Singurul dezavantaj? Capricornii sunt, de asemenea, așa-numiții CEO ai zodiacului și au tendința de a se lua pe ei înșiși un pic prea în serios. Drept urmare, spune Simmons, "s-ar putea să se lupte cu acceptarea" atunci când ei sunt ținta glumelor.


8. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

"Snarky și cool, Berbecul este genul care face o glumă pentru a ușura atmosfera și pentru a le spune celorlalți să nu se ia atât de în serios", spune Rose. Cu toate acestea, simțul lor sarcastic al umorului s-ar putea să nu fie pentru toată lumea, mai ales că acestui semn de foc îi place să-i frigă pe alții și, la fel ca și Capricornul, nu se pricepe la fel de bine la a încasa pumnul când vine vorba de glumele despre ei.

Cu toate acestea, acest semn poate participa în continuare la umor, mai ales dacă este vorba de o tachinare ușoară și jucăușă care ține cont de sentimentele celorlalți. Acest lucru este valabil mai ales pentru momentele comice mai planificate, cum ar fi toasturile de nuntă din partea unei domnișoare de onoare sau a cavalerului de onoare.


9. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cei cu semnul solar Scorpion aterizează spre sfârșitul listei noastre cu cele mai amuzante semne zodiacale, deoarece umorul lor s-ar putea să nu fie pentru toată lumea. "Scorpionii au un simț al umorului care poate înțepa mai mult decât să facă oamenii să râdă", spune Rose. Scorpionii tind să știe acest lucru despre ei înșiși și, prin urmare, ar putea să-și rezerve glumele pentru persoanele din viața lor care îi înțeleg cu adevărat pe ei și umorul lor, sau pentru cei care pot suporta să fie ținta glumelor.

Ținând cont de acest lucru, Rose notează că Scorpionii sunt mult mai buni la dramă, spre deosebire de comedie. Guvernați de Marte și Saturn, ei tind să fie mai misterioși (de aici și drama) decât alte semne zodiacale, dar asta îi poate face, de asemenea, deosebit de pricepuți la umorul negru.

 


10. Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

"Vărsătorul este un fel de rață ciudată când vine vorba de comedie", spune Simmons. "Vărsătorul poate fi un semn zodiacal foarte amuzant, dar foarte de nișă". Au tendința de a avea un simț al umorului special îngrijit, plin de o mulțime de glume interne între prieteni și familie. În plus, pentru că acest semn de aer este co-regizat de Saturn și Uranus, umorul lor tinde să fie sporadic și poate rezona doar cu prietenii apropiați sau în anumite situații.

Cu toate acestea, în rândul celor care îi înțeleg, sunt la fel de amuzanți ca și cel mai amuzant semn zodiacal de pe lista noastră. "Acești oameni gândesc în afara cutiei și pot face glume din aproape orice", spune Rose. În plus, sunt inovatori și rapizi. Deși unele dintre glumele lor pot trece peste capetele oamenilor - deoarece au tendința de a găsi umor în lucruri care nu sunt considerate atât de amuzante pentru mase - asta nu înseamnă că nu sunt o gașcă hilară.


11. Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Cei cu Soarele în Balanță tind să fie fermecători, ingenioși și să flirteze în mod natural. "Balanțele privesc conversațiile ca pe o formă de preludiu social", spune Rose. Și, deși nu sunt cel mai amuzant semn zodiacal, notează Rose, "sunt incapabili să fie altceva decât devotați plăcerii celorlalți". Această calitate este cea care permite momente pline de umor, mai ales între prietenii lor.

Deși Balanțele nu sunt, de obicei, cele care creează momente amuzante, ele sunt cele pe care vrei să le ai în preajmă pentru a te bucura de aceste momente. De ce? Nu se tem să râdă și să-și arate amuzamentul, ceea ce poate face ca lucrurile să fie și mai amuzante și pur și simplu distractive.


12. Pești (19 februarie - 20 martie)

La fel ca Săgetătorul, Peștii sunt guvernați de Jupiter, dar elementul zodiacal al acestuia din urmă depășește în general trăsătura de umor a lui Jupiter. "Peștii au tendința de a rata ținta, deoarece acest semn de apă are o perioadă mai dificilă pentru a glumi din cauza faptului că este profund sensibil și empatic", explică Simmons. Acest lucru este valabil mai ales atunci când glumele îi ironizează pe ceilalți. Aceștia ar putea vedea acest tip de umor ca fiind mai degrabă răutăcios decât jucăuș.

Rose este de acord, menționând că persoanele din Pești sunt mai puțin înclinate să rănească sentimentele cuiva pe seama unei glume. În schimb, ei se întorc spre interior cu umorul lor, pentru a nu jigni pe nimeni altcineva. Drept urmare, Peștii pot fi foarte autoironici, iar acest tip de umor nu este pe placul tuturor, deoarece ceilalți s-ar putea să îl găsească inconfortabil sau să nu știe cum să răspundă în acele momente.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel