Zodiacul seducției. Cele patru zodii care te pot cuceri instant

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Iată care sunt zodiile care stăpânesc arta seducției. 

Pentru unele persoane, seducția constă  în a arăta sexy. Pentru alții, este mai mult un joc și s-ar putea să le placă să condimenteze situația prin dialoguri inteligente sau chiar jocuri pasionale. Societatea este fascinată de arta seducției și mulți încearcă să își îmbunătățească stilul de „cucerire”. 


Dar, indiferent de câte trucuri ai studia, unii oameni sunt în mod natural mai seducători decât alții - pur și simplu le vine mai ușor. De exemplu, persoanele încrezătoare tind să fie mai seducătoare decât persoanele nesigure. Semnul zodiacal al cuiva poate determina, de asemenea, cât de seducător este, iar aceste semne sunt campioane în arta seducției, potrivit Glam.

Fermecătoarea și irezistibila Balanță

Balanțele rareori trebuie chiar să încerce să seducă pe cineva, deoarece vor reuși probabil să seducă doar fiind ele însele. "Sunt experți în ascultare și conversație și știu cu adevărat cum să îi facă pe ceilalți să se deschidă ... Fermecători, inteligenți și amuzanți, își folosesc spiritul și farmecul pentru a seduce pe oricine le iese în cale", a declarat Lauren Ash, astrolog și scriitoare de cultură, pentru Best Life. .

 Seducția Balanței este, de obicei, mai mult despre farmec decât despre sex-appeal.  Astfel, mai degrabă decât să se folosească de înfățișare, haine sexy sau mișcări de dans provocatoare pentru a te captiva, o Balanță te va seduce probabil cu un râs adorabil și o conversație grozavă.

 

Scorpionul pasional

Probabil că te așteptai ca acest semn zodiacal să fie în fruntea clasamentului. Scorpionii trebuie să fie pe această listă. Dacă primul cuvânt care vă vine în minte când auziți "Scorpion" este "sexy", nu vă înșelați. "În mod tradițional, fiecare semn zodiacal este legat de o parte a corpului, iar Scorpionul guvernează organele genitale ... De asemenea, în mod tradițional, este guvernat de planeta pasiunii și a energiei primare, Marte; iar guvernatorul său modern este Pluton, planeta magnetismului", a declarat pentru Bustle Tamerri Ater, astrolog și fondator al Gift of the Nile Wellness. Scorpionii emană în mod natural energie sexuală și apasiune; pur și simplu așa sunt ei.

Seducția este puternică, așa că nu este de mirare că Scorpionul este unul dintre cele mai puternice semne zodiacale. Uneori, un Scorpion va flirta cu tine un pic pentru a obține un singur lucru de la tine, iar tu vei ajunge să fii obsedat de el. 


Capricornii strategici

Toată lumea știe despre Capricorni că sunt conduși de ambiția lor. Astfel, Capricornii nu se vor relaxa în niciun departament al vieții lor, inclusiv în seducție. Dacă vor să seducă pe cineva, te poți aștepta ca ei să scoată toate „armele” pentru a-și atrage iubitul sau partenerul, fie că asta include glume ingenioase, gesturi romantice sau purtarea de lenjerie sexy. Capricornii s-ar putea să nu fie la fel de seducători în mod natural ca Balanțele, dar  sunt inteligenți și de neoprit în tot ceea ce își propun - inclusiv în seducție. Prin urmare, persoanele aparținând acestui semn sfârșesc de obicei prin a-și seduce strategic și cu succes interesele romantice sau aventurile de o noapte.


"Capricornul este un semn dominant foarte sexy ... La fel ca la locul de muncă, ei aduc același nivel de dedicare și în activitățile din dormitor", a declarat Maria Sofia Marmanides, astrolog și autor, pentru Well + Good.

 


Afectuosul Berbec

Sălbaticul, intensul și pasionalul Berbec iubește de obicei provocările, așa că nu este de mirare că persoanele aparținând acestei zodii se bucură să seducă oamenii. "Această zodie se axează pe urmărire ... Pentru a nu fi întrecuți de niciun potențial pretendent, Berbecii adoră manifestările exagerate de afecțiune ... întâlniri fastuoase, cadouri surpriză și flori", a declarat Lauren Ash pentru Best Life. Berbecii  au adesea o latură competitivă, așa că, dacă ai un Berbec în lista ta romantică, te poți aștepta ca acesta să concureze pentru tine ca și cum ar fi un concurent la "Burlacul". Asigurați-vă că îi anunțați pe Berbeci dacă tehnicile lor îndrăznețe de seducție vă fac să vă simțiți inconfortabil, deoarece nu ar fi intenția lor; este doar un instinct tipic Berbecilor de a merge până la capăt. În plus, trebuie să vă amintiți că doar pentru că un Berbec depune mult efort pentru a vă seduce nu înseamnă că va rămâne în preajmă pentru totdeauna.


Berbecii nu sunt, de obicei, genul care să fie timizi, așa că așteaptă-te ca ei să fie încrezători în tehnicile lor de seducție. Un Berbec își poate folosi încrederea competitivă pentru a cuceri pe oricine și ar putea trata seducția ca pe un joc de-a șoarecele și pisica.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel