ZODIACUL SARCASTICILOR: Cele mai RELE zodii și cum te atacă ele

Data publicării:
Horoscop, sursa unsplash/ autor Andrey Zvyagintsev
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash/ autor Andrey Zvyagintsev

ZODIACUL SARCASTICILOR: Personalitatea noastră este puternic influențată de zodia în care ne-am născut. Cât suntem de buni și drăguți, sau răi și sarcastici depinde în mare măsură de trăsăturile noastre de personalitate date de zodii. 

ZODIACUL SARCASTICILOR: Există unii oameni care sunt sarcastici, răi, nepoliticoși în anumite situații și unii care sunt întotdeauna așa. Iată clasamentul sarcasticilor în funcție de zodie, în sens ascendent: 

GEMENI

Gemenii pot fi drăguți sau foarte nepoliticoși, în funcție de starea lor de spirit. Se plictisesc cu ușurință de orice, așa că există riscul să treacă rapid la comportamentul grosolan atunci când nu mai au chef. Când se distrează, însă, sunt cele mai drăguțe persoane.

RAC

Racii sunt oameni foarte drăguți, de regulă, dar și la ei depinde din nou de starea lor de spirit. Când sunt răniți, supărați sau iritați, devin nepoliticoși, sarcastici și răutăcioși. Ba chiar sunt capabili să țină ranchiună și să te trateze sarcastic ani de zile, dat fiind faptul că au o memorie uriașă.

LEU

Se zice e pe o felină nu e bine să o calci pe coadă sau să-i iei din lumina reflectoarelor. Sunt avizi de atenție, așa că vor încerca din răsputeri să pară frumoși și drăgui. Dar intențiile lor nu sunt inofensive și mușcătura poate fi fatală!

FECIOARĂ

Fecioarele sunt oameni destul de răutăcioși. Pot fi pasivi-agresivi, deoarece urăsc să se confrunte cu oamenii. Dar a sta nu înseamnă că nu sunt sarcastică până în măduva oaselor. 

Cite;te continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel