Zodiacul rebelilor: 4 cele mai recalcitrante zodii. Îți aduc doar necazuri

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Simon Maage
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Simon Maage

Toți avem zile bune și mai puțin bune, însă unii nativi devin de-a dreptul insuportabili din cauza personalității lor rebele. 

Pentru unele zodii, monotonia nu-și are rostul în viața lor. Ele stau departe de tot ce înseamnă normalitate și plictiseală. 

Iată care sunt cele mai recalcitrante zodii:

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racii sunt cele mai rebele semne zodiacale! Pentru nativii Rac, totul este posibil. Unde este pericolul mai mare, acolo este și Racul! 

Oricât de nebunesc ar putea suna, dacă îi ceri unui Rac să se aventureze în necunoscut, nu spune niciodată NU! Face orice pentru a-și hrăni nebunia și adrenalina, deși asta ți-ar putea aduce ție necazuri. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

În majoritatea timpului, Fecioarele sunt ființe calme și gânditoare. Însă, atunci când cred că li se cuvine ceva (mărire de salariu, o viață mai bună etc.), devin foarte recalcitrante! Pentru nativii Fecioară, orice lucru nebunesc merită încercat. Îți aduc doar necazuri, deoarece sunt persoane foarte încăpâțânate și libertine. 

 

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel