ZODIACUL RANCHIUNOȘILOR: 4 zodii care nu iartă, nu uită și plătesc cu vârf și îndesat

Data publicării:
 Horoscopul ranchiunosilor, sursa pixbay/ autor Florin Radu
Descriere foto: Horoscopul ranchiunosilor, sursa pixbay/ autor Florin Radu

ZODIACUL RANCHIUNOȘILOR: Când vine vorba de iertare, sunt foarte puțini oameni care pot ierta și uita din toată inima. Pentru cele 4 zodii de mai jos e imposibil să ierte și-și vor aminti ani de zile cu ce le-ai greșit. Plus că au prostul obicei să-și plătească polițele cu vârf și îndesat. 

ZODIACUL RANCHIUNOȘILOR: A ierta ușor este o binecuvântare. Pur și simplu nu țineți niciodată ranchiună sau nu intrați în complicațiile pe care le presupune ura față de cineva. Trăiți o viață simplă, necomplicată și relaxată, pentru că ura este un sentiment care consumă și e copleșitor! Dar nativii din următoarele patru zodii nu au capacitatea de a ierta cu ușurință, devin amărâți, cinici și ticăloși.

Țin ranchiună față de cei care le-au greșit sau care cred că au greșit față de ei cu ceva și tind să aibă o mulțime de bagaje emoționale. În plus, au prostul obicei să se răzbune. 

BERBEC

Berbecilor nu le place când cineva îi fentează sau dispare brusc fără să le explice motivul și să le ceară permisiunea. Ei simt că, dacă au investit atât de mult în respectivii oameni, aceștia pot cel puțin să îi anunțe, informeze, să le ceară părerea și acordul înainte de a face ceva. Dacă îi rănești, te țin minte și de fiecare dată când vrei ceva sau ai nevoie de ajutorul lor își vor da peste vas. 

RAC

Racii nu pot ierta niciodată pe cineva care i-a rănit sau le-a rănit familia. Sunt prea atașați de membrii familiei lor și, prin urmare, îi protejează până în pânzele albe. Când cineva le trădează familia sau îi trădează pe ei, racii devin răzbunători, neiertători și feroce. Au o memorie de elefant și țin minte cu exactitate ce ai spus, ce ai făcut și cum ai făcut atunci când i-ai rănit. Plata va fi înzecit mai mare decât greșeala. Mai mult, au obiceiul să gândească scheme complicate așa că atunci că ți-o vor plăti, nici măcar nu vei realiza ce te-a pus la pământ.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel