ZODIACUL NEGATIV: Cele mai mari DEFECTE ale fiecărei zodii în parte

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor katyandgeorge
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor katyandgeorge

ZODIACUL NEGATIV: Iată care sunt trăsăturile negative de personalitate ale fiecărui semn zodiacal în parte, care este cel mai mare defect și ce este în neregulă cu fiecare, mai exact.

ZODIACUL NEGATIV: Iată care sunt cele mai negative trăsături de personalitate ale fiecărui semn zodiacal în parte:

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Insistent, arogant, defensiv

Da, ești un războinic, dar genul care face mare spectacol, dacă nu obții ceea ce vrei. Ca să nu mai vorbim că există o singură opinie care merită ascultată vreodată și aceasta este a ta, pentru că ești Berbec și asta înseamnă că ai întotdeauna dreptate. Ești cel mai hotărât semn al zodiacului și vei trece peste toți ca să ajungi acolo unde vrei să ajungi. 

Taur (20 aprilie - 20 mai): încăpățânatul

Reputația de încăpățânat pe care o ai e perfect aadevărată. Și este enervant și neplăcut că ești așa. 
În timp ce în mintea ta te vezi drăguț și onorabil pentru că te ții de principiile tale, ceea ce se întâmplă în realitate e că te plângi cam mult și pur și simplu te dezlănțui fără să ții cont de nimeni și de nimic. Chestia asta cu încăpățânarea acerbă poate funcționează pentru tine, dar cu siguranță nu funcționează pentru nimeni altcineva.

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Nehotărâtul

Pune odată punctul pe I! Acel permanent „nu mă pot decide” începe să ne enerveze pe toți. Știm cu toții că Gemenii înseamnă dublă confuzie și dublă ezitare atunci când vine vorba de luarea unei decizii. E și mai enervant când toată lumea așteaptă ca tu să te decizi, în timp ce tu pari să ne ignori.  Trăiești în propria ta lume une parcă nu mai este loc pentru nimeni altcineva.

Citește mai multe pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel