ZODIACUL MANIPULATORILOR: Cum te manipulează fiecare zodie în parte

Data publicării:
Zodiacul manipulatorilor, sursa pixabay/ sursa Hannah Xu
Descriere foto: Zodiacul manipulatorilor, sursa pixabay/ sursa Hannah Xu

ZODIACUL MANIPULATORILOR: Conform astrologiei, toate zodiile manipulează sub o formă sau alta. Dar, nativii unei zodii preferă preponderent o anumită metodă. Iată care:

ZODIACUL MANIPULATORILOR: Dacă partenerul tău este leneș și singurul mod în care îi poți activa este să-l manipulezi, faci ceva greșit? La urma urmei, poate că e în interesul lui să îl împingi de la spate. Problema este că, dacă îi constrângi să facă ceva ce nu vrea din tot sufletul, poate să ajungă să-ți poarte pică sau revine la comportamentul anterior. Iată cum manipulează fiecare zodie în parte: 

BERBEC (21 martie - 19 aprilie): Ține-te la tine dacă vor să faci ceva

Berbecii sunt manipulatori în sensul că sunt implacabili și nu renunță la ce vor nici în ruptul capului. Sunt din fire încăpățânați, se enervează ușor și se luptă cu tine până în pânzele albe, și nu le pasă ce crezi despre ei atâta timp cât le faci voia. Mai rău e că zâmbesc și glumesc în timp ce pun presiune pe tine , dar nu te lăsa păcălit - nu se vor opri!

TAUR (20 aprilie - 20 mai): Te fac să te simți vinovat

Taurilor le place să pozeze în victimă, să-ți spună o poveste emoțională sau chiar să nu spună nimic dar să pară năpăstuiți, dar parcă ar fi fost bătuți de lume. Nu te lăsa înșelat, sunt unii dintre cei mai puternici oameni din jurul tău și știu exact ce să facă pentru ca totdeauna să aterizeze în picioare. Doar joacă rolul victimei, ca să te facă să cedezi și să le faci voia.

GEMENI (21 mai - 20 iunie): Mint cu nerușinare

Cel mai manipulant lucru pe care îl face Gemenii este să întindă adevărul atât d e mult încă numai adevăr nu mai este. Adică te mint frumos în față. Ei își pot raționaliza minciuna, spunând că denaturează lucrurile spre binele tuturor și că nu există alte opțiuni, dar folosesc minciuna ca modalitate de a-i manipula pe ceilalți. Se pot jura că vor face un anumit lucru și tu să-i crezi fără ezitare, deși ei n-au nici cea mai mică intenție să îl facă. Sau pot exagera cu ușurință gravitatea unei situații, doar ca să iasă cum vor ei. 

RAC (21 iunie - 22 iulie): Exacerbează gravitatea situației

Pentru Raci, orice problemă e o catastrofă. Nu mint și nici nu fac pe victima, ci pur și simplu prezintă lucrurile de așa manieră încât ai senzația că vine potopul. Din vorbe, pur si simplu te învârt pe degete. Și nici nu te prinzi de asta, decât foarte greu.

Citește restul zodiilor pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel