Zodiacul lașilor: Zodiile în care să nu ai încredere niciodată. Te vor părăsi la greu

Horoscop, sursa pixaby/ autor himanshu gunarathna
Descriere foto: Horoscop, sursa pixaby/ autor himanshu gunarathna

Curajul este o trăsătură cu care te naști. De fapt, curajul este una dintre cele mai minunate trăsături. În astrologie, există câteva semne zodiacale cărora nu le lipsește curajul. Sunt inimoase și disciplinate. Spre exemplu, Leu, Rac, Balanță și Capricorn. 

Pe de altă parte, există zodii care nu au pic de curaj și fug la primul obstacol! Își manipulează adevărata personalitate în public și își simulează curajul. Însă, în realitate, sunt imature și incapabile să își asume responsabilitatea:

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt isteți, dar destul de lași. Fiind un semn de Apă, nativii Pești sunt plini de compasiune, generoși și iubitori. Cu toate acestea, în perioadele grele, nu te poți baza pe ei. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii sunt distractivi, optimiști, dar fără simțul responsabilității. Deși iubesc aventura, la primul obstacol se sperie foarte tare! În plus, au obiceiul de a arunca toată vina pe tine, enervant, nu?

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt persoane cu dublă personalitate. Introvertiți, dar inteligenți. Gemenilor le place să se joace cu mintea ta. Aparent, sunt foarte curajoși și dau sfaturi despre cum trebuie gestionate situațiile tensionate. Cu toate acestea, ei sunt primii care renunță și fug din calea greului sau dintr-o relație. 

Citeșște continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 07 iul 2021, 12:20 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience