ZODIACUL INSTABILILOR: 4 Zodii care pot fi slabe și instabile psihic

Data publicării:
Zodiacul instabililor, sursa pixabay/ autor Peggy und Marco Lachmann-Anke
Descriere foto: Zodiacul instabililor, sursa pixabay/ autor Peggy und Marco Lachmann-Anke

ZODIACUL INSTABILILOR: În diagrama astrologică, există 4 zodii care nu sunt, de regulă, puternice psihic. Sunt destul de instabile și starea lor de spirit poate urca și coborî foarte ușor și rapid. Iată care: 

ZODIACUL INSTABILILOR: Pentru a face față provocărilor zilnice din viața de zi cu zi, pentru a rămâne puternici și pentru a nu intra în panică din orice, trebuie să fim puternici și stabili din punct de vedere mental pentru a face față tuturor problemelor noastre. Unii oameni sunt extrem de buni la asta, deoarece sunt foarte puternici mental, în timp ce alții nu sunt atât de buni la asta. Sunt psihic destul de slabi și oarecum instabili. Evident, ca la orice, există și aici excepții. Iată 4 zodii slabe și instabile mental.

RAC

Racii sunt conduși de Lună și foarte afectați de fazele acesteia. Emoțiile lor pot urca și coborî foarte mult și foarte repede. Își pot schimba dispoziția de la o secundă la alta. Pot fi extrem de fericiți acum sau azi, dar furioși, deprimați și anxioși zece secunde mai târziu sau a doua zi. Sunt foarte imprevizibili și niciodată nu poți fi sigur de ce stare au pentru că știu și să-și ascundă neliniștile, dacă asta vor. Ei pot simți totul mai profund și pot fi răniți foarte ușor, dar atenție pot să și rănească foarte rău dacă simt nevoia să se apere. De regulă sunt calmi când sunt gata să atace. Pentru că a fi calm nu e stare alor naturală. Deci, această natură instabilă îi face, în general, destul de slabi emoțional.

Citește restul zodiilor pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel