ZODIACUL influencerilor. Ce tip de blogger ești, în funcție de zodie

Data publicării:
ZODIACUL influencerilor. Foto Ivan Samkov / Pexels
Descriere foto: ZODIACUL influencerilor. Foto Ivan Samkov / Pexels

ZODIACUL influencerilor. Iată ce tip de blogger ai putea fi, în funcție de zodie.

Astrologii de la johnjayandrich.com au dezvăluit ce fel de influencer ar putea fi zodiile.

ZODIACUL influencerilor. Berbec: Ai putea fi acel influencer de stil căruia îi place să dicteze tendințele

Berbecii sunt foarte specifici în ceea ce privește aspectul lor și adoră să fie primii care încearcă noile tendințe și sunt gata să impună cea mai nouă obsesie a lor tuturor urmăritorilor lor. Berbecii sunt cu siguranță genul care se ceartă și în comentarii!

ZODIACUL influencerilor. Taur: Ai putea fi un blogger de mâncare și stil de viață 

Taurii iubesc tot ceea ce este luxos și confortabil, așa că nu poți da greș dacă găsești cele mai bune restaurante, hoteluri și spa-uri pentru toată lumea. Taurii practic și-ar trăi visul, dacă ar ajunge să facă asta pentru a trăi.

ZODIACUL influencerilor. Gemeni: Ai putea fi un blogger de modă și machiaj

Faptul că Gemenilor le este greu să se țină de un singur lucru, i-ar face să fie fenomenali la modă. De asemenea, ești suficient de inteligent pentru a veni cu idei grozave și nu ai nicio problemă în a posta frecvent pe rețelele de socializare și a fi online toată ziua. Blogul Gemenilor ar fi cu un pic din toate.


ZODIACUL influencerilor. Rac: Ai putea fi un blogger culinar care iubește să gătească și să fotografieze mâncarea

Racul asociază a fi bine hrănit cu a fi îngrijit, ceea ce îl face un bucătar excelent (pentru că el chiar își ia timp să gătească). De asemenea, se pare că această zodie se pricepe foarte bine la aparate foto și tind să aibă talent pentru fotografia de mâncare.

ZODIACUL influencerilor. Leu: Ai putea fi un vlogger de divertisment care își petrece toată ziua înregistrându-și viața

Leilor le place să ofere un spectacol, să distreze oamenii cu replici inteligente, glume amuzante și monologuri dramatice. Acesta este cu adevărat visul lor. Dacă ai putea fi un influencer, ți-ai petrece toată ziua făcând asta și ți-ar plăcea la nebunie.

ZODIACUL influencerilor. Fecioară: Ai putea fi un guru al sănătății și al nutriției, care probabil face yoga de 3 ori pe zi

Ai fi un excelent antrenor de sănătate, influențând oamenii să urmeze dietele organice vegane, rutina de yoga și programul de exerciții fizice. Fecioarele pur și simplu se entuziasmează făcând schimb de informații despre suplimente și rețete de salate prin intermediul social media.


ZODIACUL influencerilor. Balanță: Ai putea fi blogger de nunți și model pentru rochii de mireasă

Balanța este semnul căsătoriei, ceea ce ar explica de ce Balanțele sunt atât de obsedate de nunți. De la ținutele frumoase până la aranjamentele florale, cu siguranță au un talent pentru toate acestea. De aceea, blogging-ul de nuntă ar putea fi cu siguranță ceea ce îți place.

ZODIACUL influencerilor. Scorpion: Ai putea fi blogger de frumusețe și make-up artist

Jeffree Star, Patrick Starr sunt niște scorpioni celebri în domeniul machiajului și al frumuseții. Credeți sau nu, sunt mai mulți Scorpioni în această industrie decât știți. Această zodie a început probabil să poarte ruj roșu și parfum la 13 ani și îi place să creeze o imagine misterioasă jucându-se cu machiajul.

ZODIACUL influencerilor. Săgetător: Ai putea fi un blogger de călătorii care este mereu la plajă sau într-un loc total diferit de cel obișnuit

Social media este pentru tine despre cum bei daiquiris în Tulum în timp ce oferi un cod de reducere pentru al treilea bikini pe care l-ai purtat în acea zi. Pentru o zodie care iubește schimbarea și urăște să stea într-un loc, asta este cu siguranță viața ta de vis.


ZODIACUL influencerilor. Capricorn: Ai putea fi un influencer al stilului de viață de lux care adoră să se simtă bogat

Capricornii sunt cu toții despre viața bună, menținând-o elegantă și loxoasă. Le place să facă poze la evenimente exclusiviste, să bea șampanie scumpă și să facă selfie-uri cu alți influenceri și celebrități. Pentru Capricorni, totul este să se simtă bogați și să pară importanți pentru lume.

ZODIACUL influencerilor. Vărsător: Ai putea fi blogger activist

Vărsătorii sunt cunoscuți ca fiind activiști și nu pot scoate asta din sistemul lor ca influenceri. Este probabil ca acest semn rebel să își folosească platforma pentru a răspândi conștientizarea.

ZODIACUL influencerilor. Pești: Ai putea fi fotograful artsy care folosește filtrele un pic prea mult

Peștii sunt cu totul despre meseria lor și despre viziunea lor. Le pasă mai mult de capturarea a ceea ce văd, de adăugarea de diferite filtre și de răspândirea perspectivei lor cu lumea prin intermediul fotografiei. Pentru ei, a fi un influencer înseamnă să-i înveți pe alții cum să vadă lumea într-o lumină diferită.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel