Zodiacul INFIDELITĂȚII. Acesta este semnul zodiacal cel mai predispus să înșele, potrivit statisticilor

Data publicării:
pixabay.com
Descriere foto: pixabay.com

Statisticile arată că unele semne zodiacale sunt mai predispuse să calce strâmb în căsnicie și să își înșele partenerii. 

O căsnicie fericită și de durată implică multă muncă din partea celor doi parteneri, multă dragoste și, un element extrem de important, loialitatea. Unele persoane ajung însă să își înșele partenerii. De la plictiseală și până la ispitele din jur, oamenii tins să găsească tot felul de motive pentru a călca strâmb. 


Site-ul de întâlniri extraconjugale Illicit Encounters a analizat datele membrilor săi pentru a afla care sunt semnele astrologice cele mai predispuse să înșele și care sunt cele mai puțin înclinate spre trădare, potrivit DailyMail. Astfel, ei au întocmit un top al infidelității, în baza procentului regăsit printre membri lor, din fiecare semn zodiacal.


Iată topul celor mai infidele zodii, clasate de la cele mai cuminți la cele mai predispuse să înșele.

 


12 Scorpion

Scorpionii sunt pasionali și loiali. Poate de aceea sunt semnul zodiacal cel mai puțin predispus să înșele, cu doar 3%.

11 Vărsător

Vărsătorii au reprezentat doar 4 la sută din baza de utilizatori de la Illicit Encounters. În ciuda faptului că sunt un spirit liber și excentric, acest semn tinde să rămână fidel partenerului.

 

10 Săgetător

La egalitate cu Vărsătorul, cu un procent respectabil de 4%, Săgetătorii pot părea mai predispuși să înșele, deoarece resping regulile și constrângerile. În același timp, ei sunt întotdeauna cinstiți.

 

9 Berbec

Imediat după Săgetător se află Berbecul, cu 5 procente. În timp ce Berbecii sunt extrem de pasionali, ei sunt, de asemenea, foarte ambițioși, iar acest lucru pare să îi motiveze să lupte ca mariajul lor să funcționeze.

8 Pesti

Peștii sunt fermecători, romantici și grijulii - toate trăsături excelente pentru un partener. Ei reprezintă doar 6% dintre utilizatorii Illicit Encounters.


7 Virgo

Fecioarele aleargă după perfecțiune. Poate de aceea sunt mai predispuse să înșele decât Peștii, cu 8%.

 

6 Leu

La egalitate cu Fecioara, la 8 procente, Leii se află undeva la mijloc în ceea ce privește semnele zodiacale cele mai predispuse să înșele. Poate pentru că sunt atât loiali și protectori, cât și încrezători și în căutare de atenție.


5 Rac

Racii reprezintă 9% din baza de utilizatori de pe Illicit Encounters. Acest lucru ar putea fi surprinzător, deoarece sunt cunoscuți ca fiind loiali și dedicați, dar sunt, de asemenea, maeștri ai flirtului.


4 Taur

 Taurul este a patra cea mai predispusă zodie să înșele, cu 11%. Asta pentru că ei sunt întotdeauna în căutarea plăcerii, idiferent de forma ei.

3 Capricorn

O surpriză este prezența Capricornului cel serios în top 3. Acest semn zodiacal reprezintă 12 la sută din utilizatorii Illicit Encounters.

2 Gemeni

Nu e nicio surpriză aici: Gemenii pot fi cu două fețe, imaturi, nemiloși și superficiali. Ei sunt a doua cea mai predispusă zodie să înșele, cu un procent notabil de 14 la sută.


1 Balanța

Balanțele, atunci când sunt într-o relație, trebuie să înceteze să mai caute atenție  în afara limitelor convenite ale relației lor. Acest semn fermecător reprezintă un procent impresionant de 16 la sută din baza de utilizatori de la Illicit Encounters, ceea ce face ca Balanța să fie semnul zodiacal cu cele mai multe șanse de a înșela.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel