ZODIACUL GELOȘILOR: Cât de geloasă e fiecare zodie și cum se manifestă

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

ZODIACUL GELOȘILOR: Zodia în care te-ai născut poate să arate cine își controlează gelozia și cine ar putea avea probleme semnificative din cauza asta. Iată cât de gelos poți fi în funcție de zodie:

ZODIACUL GELOȘILOR:

Berbec

Berbecii au nevoie de încredere absolută și trebuie să fie mereu pe locul 1. Disprețuiesc minciuna și ipocrizia și, din această cauză, pot deveni foarte geloși. Neîncrederea și sentimentele de nesiguranță le vor spori gelozia.

Taur

Dacă Taurii au chiar și cel mai mic indiciu, o suspiciune față de un partener, spiritul lor de investigație se va trezi. Vor încerca, prin toate mijloacele, să afle despre ce este vorba și, prin urmare, pot provoca niște scene de gelozie fulminante, dar numai dacă au un motiv pentru asta.

Gemeni

Gemenii nu sunt predispuși la gelozie, deși uneori își creează un sentiment de gelozie fără un motiv. Curioși și dornici de acțiune, vor începe să rătăcească prin imaginația lor bogată, să caute dovezi ale infidelității, care îi vor consuma și vor deveni teribil de nefericiți.

Rac

Acest semn rareori se confruntă cu gelozie, deoarece sunt întotdeauna îndrăgostiți orbește. Sunt atât de dedicați partenerului, încât nici nu își pot imagina că ar putea fi înșelați. Dar când vor găsi un motiv pentru a fi geloși, vor fi profund zguduiți. Cu greu iertă, pentru că au o memorie uriașă, și se răzbună când lumea îți este mai dragă.

Leu

Leii sunt de obicei geloși din cauza mândriei lor rănite sau din cauza fricii că nu sunt iubiți sau respectați suficient. Deci, când Leul răcnește, atunci este mai puțin din cauza iubirii pierdute și mai mult din cauza puterii pierdute. Ei tind să aștepte prea mult de la partenerii lor și de aceea devin adesea geloși.

Citește mai departe pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel