Zodiacul egoiștilor: Zodiile pline de aroganță, care îți pot face viața un coșmar

Data publicării:
Zodiacul egoiștilor, sursa pixabay/ autor Mihail Mihaylov
Descriere foto: Zodiacul egoiștilor, sursa pixabay/ autor Mihail Mihaylov

Aroganța este un cuvânt cu care nimeni nu vrea să se asocieze. Cu toate acestea, toată lumea vrea să stea departe de o persoană egoistă și, la un moment dat, persoana respectivă trebuie să înțeleagă că nu câștigă nimic lăudându-se. 

Cele mai egoiste trei semne zodiacale sunt Berbecul, Leul și Peștii.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecul este primul semn din paleta zodiacală. Este condus de planeta Marte, ceea ce face din Berbec o persoană muncitoare și dedicată, cu abilități de leader. Tocmai aceste calități vin la pachet cu multă aroganță, dar și cu mult egoism! Nativii Berbec simt întotdeauna că sunt cei mai buni, se consideră cei mai inteligenți și puternici.

Dacă le dai sfaturi acestor nativi din greșeală, ar prefera să tacă decât să îți mulțumească. Guvernați de energia lui Marte, adesea cred că știu totul și că nu le poți oferi niciun sfat. Comportamentul lor arogant poate deranja și la nivel social, își fac mai mulți dușmani și mai puțini prieteni. 

Leo (23 iulie - 22 august)

Leul este guvernat de mândrul Soare. Astfel, nativii Leu au în sânge aroganță și mândrie. Leii, deși par oameni simpli și modești, în realitate sunt persoane narcisiste, care se consideră cele mai inteligente. Acest spectacol atrage mulți dușmani și negativitate. De îndată ce Leul obține un job nou, post de conducere sau se realizează profesional, gesturile lui se schimbă imediat, uitând chiar de familie și prieteni! Această tactică îi face pe Lei să fie una dintre cele mai egoiste zodii.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel