ZODIACUL dușmanilor. Cum se comportă zodiile atunci cand URĂSC pe cineva

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Andre Hunter
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Andre Hunter

Unele zodii sunt diplomate și nici nu îți vei da seama că nu te suportă, în timp ce altele îți vor striga în față că te urăsc. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Nu prea știi cum te vei comporta în fața persoanei pe care o urăști, așa că te străduiești din răsputeri să o eviți. Dar, de asemenea, îți iubești viața socială și nu ești genul care își va lăsa viața socială să sufere din cauza unei singure persoane. La început, vei încerca din răsputeri să rămâi cordial și să porți cu ei conversația minimă necesară, dar apoi, dacă te supără, îi vei ieși în față.


TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Nu ai încredere în tine să nu te emoționezi în fața persoanei pe care o urăști, așa că pur și simplu o ignori. Ești conștient că pare meschin, dar nu-ți pasă. Chestia e că, de obicei, nu urăști oamenii cu ușurință, așa că, dacă există o persoană pe care chiar nu o placi, știm că ai încercat toate căile posibile pentru a face să funcționeze o prietenie frumoasă cu ea. Le dai oamenilor o mulțime de șanse, dar odată ce te-ai săturat, ai terminat.


GEMENI (21 mai - 20 iunie) 

Nu ești genul de zodie care să  fie diplomată dacă cineva te rănește. Dacă urăști pe cineva, cu siguranță îi vei striga asta cu orice ocazie posibilă. Nu vei ezita nici măcar să te folosești de rețelele de socializare pentru a te asigura că știu că nu-ți plac.

 

RAC (21 iunie - 22 iulie)

Îți simți emoțiile prea puternic și de cele mai multe ori le ții pentru tine. Dacă te afli în preajma unei persoane care nu-ți place, vei face tot posibilul să nu reacționezi  și speri să poți ieși rapid din situația respectivă. Crezi că a urî pe cineva nu face decât să-ți provoace riduri și că nu merită să aibă o asemenea importanță care să-ți răpească liniștea. Preferi să intri în carapacea ta și să te îndepărtezi de acea persoană în loc să te bagi în certuri inutile.


LEU (23 iulie - 22 august)

Îți însușești cu adevărat ura și poți deveni răutăcios cu cineva pe care îl urăști. Nu vei ezita nici să le spui asta în față. Știi că este un comportament nebunesc și meschin, dar nu prea ești în stare să ierți când nu-ți place cineva. de asemenea, te răstești la prietenii tăi.

 

VĂRSĂTOR (23 august - 22 septembrie)

Îți prețuiești mult prea mult creativitatea și viața ca să lași ca felul de a fi al cuiva să te deranjeze. Dar sunt și o mulțime de oameni care te calcă pe nervi. Iar atunci când o fac, pur și simplu îi ignori ca un profesionist. Pur și simplu te comporți ca și cum ar fi invizibili atunci când ești în preajma lor.

 

BALANȚĂ (23 septembrie - 22 octombrie)

Ești foarte echilibrat și nu urăști ușor pe cineva. Dar dacă cineva chiar reușește să te dea peste cap, nu te poți abține să nu te răstești la el. Ești cunoscută pentru faptul că ai un grup de prieteni grozavi, dar nu vei ezita să scoți pe cineva din viața ta dacă se poartă urât cu tine, pentru că îl poți înlocui cu ușurință cu oricine.


SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)

Se știe că ești cunoscut pentru că ești brutal de sincer. Dacă urăști cu adevărat pe cineva, preferi să-i spui direct și să treci peste asta. nu ești genul de persoană care să facă vreun efort pentru a fi politicoasă, corectă din punct de vedere politic sau să fie falsă. Ești directă și sinceră și îți place să economisești timpul tuturor.


SAGETĂTOR (22 noiembrie - 21 decembrie)

Consideri că ura față de o persoană te afectează doar pe tine și nu pe el, așa că eviți să te enervezi. Dar dacă cineva reușește să ajungă pe lista ta de ură, pur și simplu ai încerca să îl eviți. Nu ai merge la evenimentele lor și nici nu i-ai invita la tine acasă. Mai degrabă ai pleca din viața lor în mod pașnic și cu grație, fără să intri în certuri mărunte sau bătălii murdare.

 

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie)

Îți prețuiești mult prea mult timpul încât să îl petreci urând pe cineva. Dar dacă cineva te tratează nedrept, nici tu nu ai tolera nedreptatea. Îi vei spune direct că ai o problemă cu ei și îți vei continua viața.


VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu ești atât de extravagant, ca alte semne când vine vorba de exprimarea urii, dar asta nu înseamnă că nu urăști pe nimeni. Atunci când nu-ți place cineva, cel mai probabil o vei ține pentru tine. Dar dacă cineva este atent la comportamentul tău, va observa că îți dai ochii peste cap, că îți schimbi tonul și că faci multe expresii faciale. Uneori îți este foarte greu să te ascunzi, atunci când nu-ți place cineva.


PEȘTI (19 februarie - 20 martie)

Poți fi foarte manipulator când urăști pe cineva. Nu vei lăsa ca ura ta să se vadă în comportamentul tău. Vei fi foarte politicos cu ei. Ai ieși chiar cu ei și ai face glume. De fapt, ei nu ar fi niciodată în stare să afle că, de fapt, nu-i placi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel