Zodiacul DEFECTELOR. Trăsăturile de caracter care îți sabotează viața

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Și defectele sunt „scrise în stele”. Iată care sunt ale tale și ce ar trebui să schimbi pentru a nu te sabota singur.

În timp ce harta noastră astrală este responsabilă pentru trăsăturile de caracter pe care le prețuim cel mai mult la noi înșine, cele mai rele trăsături ale semnelor zodiacale sunt, de asemenea, un rezultat al aceleiași alinieri planetare. 

 

 

Berbec

Fiind primul semn din zodiac, ai probleme în a-i lăsa pe alții să preia controlul. La locul de muncă, acest lucru poate însemna că ajungi să arzi lumânarea la ambele capete pentru că nu ai încredere în ceilalți să îți urmeze viziunea exact așa cum ți-ai dorit.

Taur

Ca taur al sferei zodiacale, probabil că ai fost informat de încăpățânarea ta de mai multe ori decât poți număra pe degetele de la o mână. Dar în viața personală, acest lucru se traduce printr-o atitudine inflexibilă față de schimbare, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te agăți de anumite relații mai mult decât ar trebui.

 

Gemeni

Fiind sufletul petrecerii, nu e de mirare că toată lumea vrea să fie prietenul tău, Gemeni. Dar prietenul tuturor este prietenul nimănui și s-ar putea ca loialitatea ta să fie pusă la încercare pe măsură ce încerci să rămâi loial față de foarte mulți oameni din rețeaua ta socială.

Rac

Sigur, zodia ta este condusă de pasiune, dar latura întunecată a acestei iubiri te poate face să te răzbuni pe cei apropiați atunci când ești la pământ. În loc să intri în modul fantomă atunci când lucrurile nu merg bine, încearcă să te bazezi în schimb pe alții pentru sprijin. Vei fi surprinsă de câți umeri sunt dispuși și așteaptă să te sprijini.


Leo


Dacă "energia personajului principal" ar fi o persoană, probabil că ar arăta ca tine, Leu! În timp ce carisma ta naturală îi face pe oameni să graviteze în jurul tău, te ajută să investești ceva timp și atenție pentru a te asigura că nu furi lumina reflectoarelor altcuiva.


Fecioară

Cu o atenție obsesivă pentru detalii și o dispoziție voluntară în mod natural, nu este surprinzător faptul că ești mereu în căutarea unor modalități de a face un efort suplimentar pentru cei dragi, fără a aștepta mulțumiri în schimb. Dar ești vinovată de faptul că îți pui propriile nevoi pe plan secundar pentru a te asigura că toate trenurile circulă la timp? Nu poți turna dintr-un pahar gol, Fecioară.

 

Balanță

Personalitatea ta plăcută oamenilor înseamnă că te poți alinia cu ușurință în diferite situații sociale, dar nu ești împotriva unei mici aprecieri pentru tot ceea ce aduci la masă. Atunci când nu te simți văzut, îți poate fi greu să nu te simți trădat și rănit.

Scorpion

Cu o minte curioasă în mod natural, nu este greu pentru tine să ajungi în profunzimea lucrurilor atunci când îți pui mintea la contribuție. Dar, deși ai tendința de a te confrunta direct cu cele mai dureroase amintiri, te ajută să ții cont de faptul că nu toată lumea poate face față adevărului așa cum o faci tu. Să știi când să lași lucrurile să treacă, Scorpionule.


Săgetător

Viața este o călătorie pentru tine, Săgetătorule! Refuzul tău de a prinde rădăcini înseamnă că înveți și te adaptezi constant la situații noi, dar ți-ai petrecut viața în pași de dans? Unele căutări sufletești în următoarea ta vacanță la plajă te-ar putea ajuta să înțelegi de ce sau de cine fugi.

Capricorn

Greutatea lumii se sprijină pe acești umeri, Capricorn, dar este cu adevărat crucea ta de purtat? Dacă îți lași jos poverile pentru o clipă, ai putea descoperi că alții sunt capabili să își ducă singuri greutatea în timp ce tu îți trăiești viața pentru tine, pentru o schimbare.

Vărsător

Dacă cineva poate schimba lumea, tu ești acela, Vărsătorule. Firea ta profundă de gânditor înseamnă că vezi lumea altfel decât o văd alții, dar acest lucru se poate traduce adesea printr-un fel de distanțare care ar putea să te îndepărteze de toți oamenii și experiențele pe care viața ți le oferă.

Pești

Creativ, pasional și priceput în a crea legături profunde și durabile, este o concluzie de la sine înțeleasă că iubești dragostea, Pești. Dar radarul tău emoțional ar putea risca să fie prea sensibil, cu schimbări incontrolabile în dinamica relației care declanșează semnale de alarmă și sirene înflăcărate.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel