ZODIACUL CHINEZESC: Cele mai ZGÂRCITE zodii și anii în care s-au născut ele

Data publicării:
Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1
Descriere foto: Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

ZODIACUL CHINEZESC: Unele zodii se simt bine dacă au bani puși deoparte, altele pot însă duce avariția la grad artă. Iată care sunt cele mai zgârcite dintre toate și anii în care s-au născut: 

ZODIACUL CHINEZESC: cele mai zgârcite zodii

Cocoşul

Când vine vorba despre cele mai răutăcioase zodii, Cocoșul ocupă, pe bună dreptate, poziția de sus. Chinezii folosesc expresia „de dier ca un cocoș” pentru a arăta ca o persoană este zgârcită. Cu o reacție rapidă, oamenii Cocoș pot face venituri considerabile în muncă și au o capacitate mare de a economisi bani. În viața de zi cu zi, însă, cocoșii gospodari aleg să cumpere cele mai ieftine lucruri și nu pierd timp la supermarket ca să studieze marfa. De asemenea, sunt foarte zgârciți pentru alții și ar calcula fiecare bănuț pentru o lungă perioadă de timp. În plus, oamenii din semnul Cocoșului sunt ujn pic înguști la minte și nu ar permite nimănui să profite de ei în tranzacțiile de afaceri. Cocoșii acordă o atenție specială banilor și unul dintre hobby-urile lor este să numere banii, în secret, în camerele lor.

Șobolan

Născuți cu noroc pentru bani, oamenii de șobolani nu vor coate niciodată voluntar bani buzunar. Sunt avari până în măduva oaselor și își păzesc portofelele atât de atent încât nimeni nu le poate lua banii. Cu bugete foarte restrânse pentru fiecare cheltuială, vor înceerca mereu să scoată cel mai bun preț la orice negociază. Chiar dacă prietenii lor au probleme și au nevoie de sprijin financiar, șobolanii zgârciți s-ar putea să nu-i împrumute ca să-i ajute.

 

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel