Zodiacul Certăreților. Cum își exprimă furia fiecare semn zodiacal

Unsplash.com/ autor Afif Kusuma
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Afif Kusuma

Unii sunt iute la mânie, alții se înfurie mai greu, Există persoane care sunt zgomotoase atunci când sunt nervoase și altele despre care nici nu ai habar că au fost supărate. Iată cum reacționează fiecare zodie în fața furiei.

BERBEC: Explodează de furie, dar o depășește cu ușurință

Berbecii tind să fie maeștri în a-și exprima furia. Își exprimă furia rapid și asertiv. Ei nu sunt cei care țin ranchiună, dar au tendința de a exploda cu pasiune atunci când sunt supărați. 

TAUR: Furie lentă și clocotitoare

Taurii tind să fie foarte lenți la mânie. Adesea, la început, adoptă o abordare pasiv-agresivă, dar odată ce ajung la punctul de furie, aceasta poate deveni puțin înfricoșătoare. Taurilor le este greu să lase lucrurile să treacă odată ce s-au săturat. 


GEMENI: Argumentează sarcastic până când uiți punctul lor de vedere inițial

Atunci când un Gemeni este furios, are tendința de a o exprima într-un mod jucăuș, cu inima ușoară, în ciuda faptului că ar putea fi serios. Deoarece sunt extrem de ingenioși, așteaptă-te la multă vorbărie și la o posibilă limbă ascuțită dacă sunt foarte supărați. 

Rac: Izbucniri emoționale pasiv-agresive

Racii nu sunt cei mai buni la a-și exprima furia și au tendința de a adopta o abordare pasiv-agresivă. Ei pot deveni ușor defensivi atunci când se simt atacați și au dificultăți în a-și comunica sentimentele într-un mod calm atunci când ceva îi supără


LEU: Mândria scoate ce e mai rău din ei

Leul are tendința de a rămâne blocat în frustrările lui mult timp după ce cearta s-a terminat. Leii au tendința de a merge pe calea diplomatică pe cât de mult pot, pentru că cearta nu este drăguță și au lucruri mai bune de făcut.


Fecioara: Te va corecta până când pur și simplu vei renunța

Fecioara este un semn care se bazează pe fapte, așa că, dacă te cerți cu ei, asigură-te că ai toate lucrurile în ordine, altfel te vor face să te simți mai puțin deștept... Le place să aibă dreptate, iar o ceartă le oferă șansa de a străluci. nu rămân supărate prea mult timp.

 


BALANȚA: Cel mai pasiv-agresiv dintre toți

Balanța este semnul cel mai puțin conflictual din zodiac, așa că vor face în mod legitim tot ce le stă în putere pentru a menține pacea. Balanțele trebuie să învețe cum să se confrunte cu furia lor direct, în loc să fugă de ea. 

 


SCORPION: Țin furia sub control, până explodează

Scorpionul simte lucrurile foarte profund, așa că furia este o emoție foarte intensă pentru ei. Au tendința de a adopta o abordare liniștită pentru a face față furiei lor - până când cineva îi declanșează. Scorpionii au tendința de a-și reprima furia până când pur și simplu nu o mai pot stăpâni. 

 

SĂGETĂTOR: Complexul lor de Dumnezeu poate lucra uneori împotriva lor

Săgetătorii sunt interesați în totalitate despre cunoaștere, iar atunci când sunt supărați, tind să devină puțin "predicatori". Le place să împrăștie înțelepciune, dar nu sunt cei care se enervează în mod tradițional; în schimb, preferă să îți împărtășească opiniile și convingerile lor. Le place să își expună punctul de vedere și să treacă la altceva.

 

CAPRICORN: Dacă nu are sens, nu se vor implica

Capricornii vă vor face să vă simțiți prost pentru că vă supărați atât de tare. S-ar putea să se răstească la tine pentru ceva ce li se pare imatur sau prostesc, dar au tendința de a continua să contrazică.


VĂRSĂTOR: Tind să aibă o abordare detașată față de furie

Vărsătorii nu sunt genul care să țipe și să urle, dar au tendința de a-ți trăncăni cu motivul pentru care consideră că ai greșit în acel moment. atunci când se ceartă, pot părea că te mustră puțin, dar în general vor doar să își împărtășească părerea despre o situație și să meargă mai departe. 


PEȘTI: Pur și simplu nu rămân supărați prea mult timp

Furia Peștilor tinde să se topească aproape imediat ce începe. Deoarece sunt atât de sensibili, au tendința de a face pe victimele în dispute, în loc să își recunoască propriile greșeli și să își asume responsabilitatea. Aici poate interveni natura lor guvernată de Jupiter, simțind că nu pot greși, chiar dacă în realitate toți greșim. De asemenea, au tendința de a nega faptul că se simt furioși.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 10 oct 2021, 12:00 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience