Zodiacul cârcotașilor: Cele mai toxice ZODII, cu care nu trebuie să fiți prieteni! Vă otrăvesc viața

Data publicării:
Horoscop, sursa pxabay/ autor Pexels
Descriere foto: Horoscop, sursa pxabay/ autor Pexels

Unele semne zodiacale sunt toxice și știu să manipuleze. 

Adesea, așa-zișii prieteni se dovedesc a fi cele mai toxice persoane din viața noastră, care încearcă să ne controleze după bunul lor plac. Credeți sau nu, unele zodii sunt stăpâni ai manipulării. Sunt cârcotași. Sunt geloși. Cel mai important, nu ne vor binele!

4 zodii sunt cele mai toxice semne zodiacale, cu care nu trebuie să fiți prieteni:

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 

În mod obișnuit, oamenii sunt fani ai Berbecului. Totuși, nativul Berbec nu este cel mai bun prieten. A avea un prieten Berbec înseamnă că va trebui să fii cu băgare de seamă tot timpul. Berbecii sunt oameni super inflexibili. Nu se adaptează prea mult. Este posibil să-i enervezi foarte mult doar printr-o mică greșeală. A-i avea în preajmă este ca și cum ar trebui să mergi pe jăratic. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 

Gemenii sunt duplicitari, ba știu să îngăduie anumite lucruri, ba se enervează ușor. Din cauza acestui comportament dual, este greu să ai încredere în ei. Acești oameni sunt foarte flexibili. Nu au nevoie de prea mult timp pentru a schimba tabăra. Dacă până mai ieri te susțineau și erau de partea ta, astăzi, se pot schimba la 180 de grade. 

 

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel