ZODIACUL calamităților. Ce catastrofă a naturii ești, în funcție de zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Marc Szeglat
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Marc Szeglat

Personalitatea oamenilor ar putea fi descrisă uneori ca o catastrofă a naturii: Unele persoane sunt ca o tornadă, altele reci ca un viscol iarna, în timp ce alții ar putea exploda asemenea unui vulcan. Iată ce spune zodia ta despre tine și ce calamitate ai putea fi, în funcție de ziua în care te-ai născut.

 

BERBEC: 

Berbecul este ca un vulcan: este capabil să explodeze în orice moment. Berbecii sunt imprevizibili... și când își pierd cumpătul, temperamentul lor poate fi destul de exploziv, așa că gândește-te de două ori înainte de a te pune cu ei!


TAUR: 

Taurul este ca un cutremur: rareori erup, dar când o fac, pot face ceva pagube. Taurii încearcă în general să evite haosul dacă pot să se abțină, dar dacă sunt puși la colț și sunt forțați să riposteze, atunci ar fi bine să crezi că vor erupe cu o mare putere, similară cu cea a unui cutremur.

 

GEMENI: 

Gemenii sunt ca o furtună de nisip: sunt neliniștiți și greu de localizat. Și, la fel ca o furtună de nisip, fac totul la 160 km/oră!
              

RAC: 

Racul este ca un val de maree: poate fi brusc și copleșitor. Cancerul poate fi copleșit de crize bruște de emoții puternice care izbucnesc cu forța unui val tsunami. Ei încearcă să-și păstreze calmul, dar când sunt împinși dincolo de limitele lor pot deveni periculoși.                                                                                                                                               


LEU: 

Leul este ca focul sălbatic: odată ce pornesc, sunt extrem de greu de oprit. Răspândindu-se rapid și fiind greu de oprit, Leul ar trebui să fie un foc sălbatic care este capabil să se răspândească înainte ca tu să îți dai seama ce se întâmplă. 

 

FECIOARĂ: 

Fecioara este ca o avalanșă: de neoprit. Fecioara are forța și voința unei avalanșe de neoprit, ceea ce îi permite să primească multe lovituri în viață fără să se descurajeze. Pur și simplu continuă până când, în cele din urmă, obțin victoria în orice își propun.

 

BALANȚĂ: 

Balanța este ca un muson: sunt rapide și imprevizibile. Balanța este un gânditor rapid care are, de asemenea, o dâră imprevizibilă care face ca oamenii să fie vreodată 100% siguri de ceea ce ar putea face în continuare. 

 

SCORPION:  

Scorpionul este ca o furtună: întunecată, misterioasă și distructivă. Personalitatea Scorpionului are  întunecată și misterioasă, iar cei născuți sub acest semn au o energie și o aură extrem de puternică în jurul lor, care se aseamănă în mod neașteptat cu cea a unei furtuni!


SAGETĂTOR:

Săgetătorul este ca o tornadă: puternic și plin de energie. Datorită exploziilor de energie de scurtă durată, dar puternice, Săgetătorul ar putea fi o tornadă. Când se pun în mișcare sunt o minune de privit de la o distanță sigură, dar nu le sta în cale, altfel pot fi periculoase.


CAPRICORN.

Capricornul este ca un viscol: când sunt furioși, pot fi atât de reci. Capricornul este o persoană bună în general, dar dacă cumva te pui cu ei, pot deveni brutal de reci și știu exact cum să o facă. Și din acest motiv ar trebui să existe un viscol.

 

VĂRSĂTOR: 

Vărsătorul este ca un asteroid: practic sunt de pe altă planetă. Vărsătorul este o personalitate rară și unică, care este deopotrivă intrigantă, dar și periculoasă dacă le stai în cale. 


PEȘTI

Peștii sunt ca un potop: profunde și uneori copleșitoare. Uneori, Peștii pot fi atât de copleșiți de viață încât se simt ca și cum ar fi inundați de emoțiile lor, ceea ce îi face foarte potriviți pentru intensitatea unui adevărat INUNDAȚIE!
                                                                   



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel