Zodiac ROMANTIC. Cum îți dai seama că te iubește, în funcție de zodie

Data publicării:
foto Andrea Piacquadio / Milan Popovic
Descriere foto: foto Andrea Piacquadio / Milan Popovic

Iată care sunt semnele că o persoană este atrasă de tine, în funcție de zodia în care s-a născut.

Berbec

Flirtul este cu siguranță un joc pentru această zodie. Dacă muncești din greu pentru atenția lor, un Berbec va aprecia acest lucru, dar dacă te refuză, atunci e gata. Nu te duce după ei. Berbecul este un semn care nu se sfiește să-și arate sentimentele, cel mai probabil te vor anunța când (sau dacă) simt ceva pentru tine.

Taur

Cel mai bun pariu pentru a flirta cu un Taur este să găsești lucruri pe care le aveți în comun. Dacă te poți alinia cu valorile și prioritățile lor, nu numai că vă va da ceva despre care să vorbiți, dar va demonstra că aveți suficiente lucruri în comun pentru a avea un viitor împreună. Un lucru de reținut: este că Taurii își iau timpul necesar pentru a dezvolta conexiuni romantice, așa că încearcă să nu grăbești lucrurile sau să te simți descurajat dacă nu se mișcă în ritmul tău.

Gemeni

Gemenii flirtează prin conversații intelectuale. Dacă poți să menții ineresul unui nativ din Gemeni, acesta este un motiv suficient pentru ca ei să continue să revină la tine. Așadar, dacă un nativ din Gemeni caută mereu să discute cu tine, este un semn clar că este interesat de tine.

Rac

Racul flirtează având grijă de tine - trimițându-ți supă când ești bolnav, asigurându-se că orice întâlnire planificată este adaptată la nevoile și interesele tale. Așadar, dacă vrei să flirtezi cu un Rac, lasă-l să aibă grijă de tine și arată-i și tu același tip de energie. De asemenea, să știi că s-ar putea retrage dacă se simt inconfortabil, așa că încearcă să eviți asta.

Leu

Leii s-ar putea să nu vrea să se expună decât dacă se simt apreciați. Așadar, pentru a-ți arăta aprecierea față de iubitul tău Leu, validează-i cu adevărat. Comentați totul - de la ce poartă, la ce spun, la ce simt. Încearcă să cunoști Leul dincolo de ceea ce este la suprafață.

Fecioară

Fecioarele au tendința de a fi interesate de persoanele care sunt experte într-un anumit subiect. Ceea ce este atrăgător pentru Fecioară este cineva care este cu adevărat bun în ceea ce face; cineva care poate explica toate dedesubturile unui lucru. Din acest motiv, să flirtezi cu această zodie s-ar putea simți ca și cum ți-ar diseca creierul. Așa că, înainte de a începe gluma, fii pregătit să te ridici la nivelul exigenței lor.

 

Balanță

Este de fapt ușor să flirtezi cu o Balanță, deoarece acest semn este foarte drăguț, dar s-ar putea să aibă nevoie de un minut pentru a ști ce simte pentru tine. Abordarea Balanței în ceea ce privește flirtul este puțin mai subtilă, nu vor alerga după tine, dar cu siguranță vor începe mai multe conversații pentru a vedea cine ești cu adevărat - iar tu trebuie să fii gata să te arăți pe deplin.

Scorpion

Dacă vrei să flirtezi cu un Scorpion, trebuie să te prezinți super autentic, deoarece acest semn poate adulmeca o minciună de la un kilometru distanță. Spre deosebire de alte semne, Scorpionii ar putea flirta chemându-te - doar pentru a vedea care este răspunsul tău. De asemenea, încearcă să nu îndulcești nimic. Dacă trebuie să anulați, fiți sinceri în legătură cu motivul. Și dacă ai îndoieli, fii sincer.

Săgetător

Dacă vrei să flirtezi cu un Săgetător, este important să știi că aceștia nu au niciun filtru, așa că stilul lor de flirt ar putea fi puțin netradițional. Ei sunt adepții adevărului dur. Acesta este doar modul în care filtrează oamenii, cine poate și cine nu poate sta cu ei. Așa că dacă poți face față felului în care sunt, atunci îți va fi mai ușor să flirtezi cu ei. 


Capricorn

Foarte asemănător cu Balanțele, și Capricornilor le poate lua ceva timp să își dea seama ce simt pentru cineva. Datorită naturii lor practice, un Capricorn cochet ar putea semăna cu cineva care îți ia un interviu pentru un loc de muncă. S-ar putea să-ți pună o mulțime de întrebări înainte de a se investi emoțional. Acum, dacă vrei să flirtezi cu un Capricorn, ține cont de faptul că, deși ești atrăgător și compatibil, ei chiar au nevoie să știe că relația ar funcționa cu adevărat înainte de a-și pierde timpul flirtând.

Vărsător

Pentru că această zodie vrea întotdeauna lucrurile în termenii lor, să flirtezi cu un Vărsător ar putea fi greu. Este ciudat pentru că Vărsătorii sunt deschiși la minte și încăpățânați în același timp, așa că stilul lor de flirt va fi probabil o conversație foarte ciudată. Așa că gândește-te la fapte amuzante și aleatorii... sau la dezbateri intense despre care să vorbești, dacă vrei să flirtezi cu un Vărsător.

Pești

Știm că acest semn este super romantic și visător. Așa că, atunci când vine vorba de flirt, s-ar putea să vezi cum imaginația lor ia tot ce e mai bun din ei. Dacă un Pești nu știe care este poziția ta, probabil că va inventa povești de ce nu ești interesată, așa că nu asculta asta. Acum, cel mai bun lucru pe care îl poți face atunci când flirtezi cu un Pești, este să încerci să nu arăți totul despre tine imediat, dar cu siguranță să lași să se înțeleagă clar că ești încă interesată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel