ZODIAC inedit. Toate ZODIILE: genul, elementul și caracterul lor. Zonele din organism de care sunt legate

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Angelo Esslinger
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Angelo Esslinger

ZODIAC: Fiecare dintre zodiile cunoscute legată de anumite zone sau organe din corpul uman. Asta ne arată la ce trebuie să avem grijă, în mod special. Apoi, unele sunt mai feminine, altele mai masculine. Iată caracteristicile lor pe care poate nu le știai: 

ZODIAC, ZODIILE explicate: Astrologia interpretează influența pe care Soarele și Luna o au în timp ce se află într-un semn zodiacal specific. Astrologia se bazează pe conceptul că există 12 semne ale zodiacului, care măsoară fiecare 30 de grade, de-a lungul cercului astrologic.

Cu toate acestea, deoarece plasarea astrologică nu ține seama de precesiunea echinocțiilor („oscilația” pe care axa Pământului o descrie pe un interval de 26.000 de ani), locul Lunii în funcție de astrologie diferă considerabil de locul său fizic conform astronomiei.

Vă prezentăm este o scurtă descriere, pentru toate zodiile în parte, a calității și lor, a naturii și caracterului lor, indiferent dacă este roditor (productiv) sau sterp; masculin sau feminin; fix, mobil sau flexibil; de pământ, de aer de foc sau de apă. 

CAPRICORN (22–31 decembrie și 1–19 ianuarie). Pământ, feminin, mobil, oarecum productiv. Legat de genunchi, splină, piele, păr, dinți și oase. Planeta care-l guvernează este Saturn.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie-18 februarie). Aer, masculin, fix; înclinat să fie sterp. Legat de vițe, glezne, sânge, sistemul nervos Planeta care-l guvernează este Uranus.

PEȘTI (19 februarie - 20 martie). Apă, feminin, flexibil, roditor. Legat de picioare. Planeta care-l guvernează este Neptun.

BERBEC (21 martie - 19 aprilie). Foc, masculin, mobil. Tinde spre uscăciune și sterilitate. Legat de cap, creier și față. Planeta care-l guvernează este Pluto (Marte).

TAUR (20 aprilie - 20 mai). Pământ, feminin, fix. Este umed și productiv. Legat de gât, pasaje nazale și gât. Planeta care-l guvernează este Venus.

GEMENI (21 mai - 21 iunie). Aer, masculin, flexibil, sterp. Legat de mâini, brațe, umeri, guler, plămâni și sistemul nervos. Planeta care-l guvernează este Mercur.

Vezi și restul zodiilor pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel