ZODIAC Game of Thrones: Ce personaj ai putea fi, în funcție de zodie

Data publicării:
Games of Thrones, sursa foto Instagram
Descriere foto: Games of Thrones, sursa foto Instagram

În celebrul serial Game of Thrones, pentru fiecare personaj sunt descrise mai multe trăsături de personalitate cu care ne putem potrivi în funcție de zodie. Iată ce personaj poți fi: 

Cel mai vizionat serial din toate timpurile, Game of Thrones a creat o agitație în întreaga lume cu scenele sale intense de luptă și complotul parcă răsucit în fiecare episod. Serialul prezintă o gamă largă și versatilă de personaje, interpretate magistrat de actori cunoscuți. Dezvoltarea și profunzimea fiecărui personaj sunt intense și remarcabile. Iată, așadar, cu ce personaj te poți identifica, în funcție de zodie:

 

Berbec - Daenerys Targaryen


Războinică, impulsivă, carismatică și competitivă, acestea sunt toate trăsăturile cheie ale Reginei Dragonilor, Daenerys – care care seamănă Berbecul. Berbecii sunt neliniștiți și nu suportă să piardă și acționează adesea din natura lor impulsivă. 

 

 

Taur - Prințul Oberyn


Iubitor de toate lucrurile fine și luxoase, romantic, loial și fermecător, prințul Oberyn este un Taur adevărat. Se bucură de toate cele mai bune lucruri din viață și este încăpățânat la fel ca Taurul, ceea ce va duce la căderea sa. 

 

 

Gemeni - Jaime Lannister


Jamie Lannister e un Geamăn perfect, deoarece acest semn este despre flirt, distracție, aventuri și totuși, dragoste. Cele două laturi ale sale, băiatul bun și băiatul rău, ilustrează și dualitatea zodiei. 

 

 

Rac - Jon Snow


Jon Snow, prea emoțional și prea sensibil, seamănă perfect cu un Rac. Racii gândesc adesea cu inima și iau decizii în consecință, chiar dacă s-ar putea să fie în defavoarea lor. Au un exterior dur, dar sunt blânzi și slabi la inimă în interior.

 

 

Citește continuarea pe DCMedical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel