ZODIAC EROTIC: Cele mai fierbinți zodii, ce le incită, ce le inhibă și cu cine sunt compatibile

Data publicării:
Zodiac erotic, sursa pixabay/ autor Pexels
Descriere foto: Zodiac erotic, sursa pixabay/ autor Pexels

ZODIAC EROTIC. Imaginați-vă asta: ați petrecut săptămâni pentru a-i câștiga inima. Și când începeți în cele din urmă ceea ce sperați să fie o poveste romantică, totul se duce pe apa sâmbetei, pentru că în dormitor nu reușiți să comunicați, să vă completați. S-ar putea să nu fie vina partenerului, ci a zodiei sale!

ZODIAC EROTIC. Desigur, performanțele erotice sunt o chestiune de opinie și gust, profund personale. Cu toate acestea, cât de puternic sunt aceste gusturi influențate de zodia ta? Se pare că influența este cu adevărat semnificativă.

Unii dintre noi au o dorință mai mare și o atracție mai pronunțată. Să vedem cine sunt aceste semne zodiacale fierbinți, mai erotice decât celelalte, cum le atragi și cum le respingi, dar și cu ce zodii sunt compatibile ele în dormitor. 

Leu

Elementul care-i guvernează pe nativii Leu este focul, așa că sunt foarte pasionați. Tânjesc după plăceri, deoarece este ceva la care cu siguranță sunt experți.

Au acele impulsuri amoroase bruște. În același timp, ei merg rareori pe partea sălbatică și nu cad în extreme. Comportamentul și manierele lor sunt destul de echilibrate și, de regulă, își respectă obiceiurile. În comparație cu alte zodii de Foc, precum Berbecul sau Săgetătorul, Leii nu sunt atât de agresivi atunci când vine vorba de satisfacerea poftelor. 

Actul, în sine, nu este la fel de important pentru ei ca o relație lungă și stabilă. Schimbă partenerul doar atunci când simt că nu sunt mulțumiți de modul în care îi tratează. 

Bărbații Leu

De cele mai multe ori, bărbații Leu nu se obosesc să curteze o femeie. Preferă să aștepte ca femeile să vină la ei. Inclinația lor pentru conducere se extinde și asupra relațiilor intime, dar nu devin niciodată duri sau agresivi.

Indiferent de ce, în ochii partenerilor lor, bărbații Leu trebuie să fie întotdeauna cei mai sexy și cei mai irezistibili. Le este foarte frică să nu rateze, orice eroare este pentru ei un coșmar. Din această cauză, bărbații Leu se stresează adesea.

Bărbăția lor este întotdeauna un subiect special de mândrie. Sunt preocupați de dimensiune și performanță, așa că pot apela inclusiv la metode mai puțin certificate doar ca să-și impresioneze partenerii.  Femeile al căror partener este un Leu trebuie să-și amintească să-și arate admirația față de el în orice moment.

Citește mai multe pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel