ZODIAC. Cele cinci limbaje ale iubirii. Cum vor să fie iubite și cum își arată dragostea semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Nathan McBride
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Nathan McBride

Cele cinci limbaje de bază ale iubirii descriu modul în care primești dragostea, cum interpretezi acțiunile sau cuvintele ca semne de afecțiune. 

Limbajele iubirii sunt:

1. Declarațiile (cuvintele de apreciere si incurajare)

2. Timpul petrecut împreună

3. Cadourile

4. Serviciile

5. Atingerea fizică


Adesea, oamenii se asociază cu unul sau două limbaje principale ale iubirii și niciun limbaj al iubirii nu este mai bun sau mai rău decât celelalte; fiecare este diferit. Cunoașterea limbajului tău de iubire poate fi de mare ajutor într-o relație, deoarece vei putea comunica mai bine cu partenerul tău despre cum recunoști și primești iubirea. Deci, ce spun astrele despre gestul tău preferat de iubire? Continuă să citești pentru a afla ce limbaj de iubire vorbește semnul tău zodiacal.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Un Berbec poate fi foarte convingător, dar atunci când se simte romantic, se poate transforma într-un mielușel la atingerea partenerului său. Berbecul adoră în secret să se simtă confortabil și să simtă căldura unei alte persoane. Ei sunt guvernați de Marte, planeta care guvernează agresivitatea și apetitul nostru sexual, așa că le place să fie mângâiați. 

Limbajul dragostei: Atingerea fizică


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurii iubesc viața somptuoasă. Aceste semne sunt cunoscute pentru tendințele lor de răsfăț atunci când vine vorba de lumea materială, și sunt mândri de asta! Acest lucru este total logic dacă luăm în considerare faptul că sunt guvernate de a doua casă a posesiunilor materiale.

Limbajul dragostei: Cadourile

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Dacă există un lucru pe care Gemenii îl iubesc (în afară de întâlnirile sociale, desigur), acela este să aibă conversații lungi și profunde. Asta pentru că sunt guvernați de planeta super vorbăreață, Mercur. Dacă vrei să impresionezi un Gemeni, ascultă-i toate anecdotele, dar dacă vrei să îi cucerești cu adevărat, copleșește-i cu complimente nesfârșite.

Limbajul dragostei: Declarații


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racii sunt cunoscuți pentru imensa lor sensibilitate - sunt guvernați de Luna dramatică, până la urmă! Aceste semne se ocupă de crearea de momente sentimentale. De aceea, adoră când partenerul le rezervă timp de calitate specia.

Limbajul dragostei:  Timpul petrecut împreună


Leu (23 iulie - 22 august)

Când vine vorba de limbajele iubirii, Leii sunt înclinați să primească ceea ce este strălucitor și plin de farmec - la urma urmei, ei înșiși sunt destul de strălucitori și plini de farmec. Le place să radieze o strălucire incandescentă, la fel ca guvernatorul lor planetar, soarele. Dacă vreți să le arătați Leilor iubire, probabil că vreți să îi copleșiți cu cadouri, iar cu cât mai strălucitoare, cu atât mai bine.

Limbajul dragostei: Cadourile


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele preferă ca partenerii lor să fie vocali cu sprijinul și afecțiunea lor. Aceste semne sunt guvernate de a șasea casă a rutinei, așa că le este ușor să se lase prinse în sarcini banale. Înseamnă mult pentru o Fecioară când iubitul lor îi poate încuraja de pe margine, mai ales după o zi lungă la serviciu.

Limbajul dragostei: Declarații

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru Balanțe, romantismul este marca lor și iau dragostea foarte în serios. Asta pentru că sunt reprezentate de Venus, planeta tuturor lucrurilor romantice și senzuale. Dar când vine vorba de limbajul lor de dragoste, preferă să petreacă timp de calitate cu partenerul lor pentru a ști că sunt apreciați. De asemenea, sunt guvernate de a șaptea casă a parteneriatelor, așa că au nevoie să se afle într-un cadru în care pot fi intime și vulnerabile cu partenerul lor.


Limbajul dragostei: Timpul petrecut împreună

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii iubesc intimitatea, chiar dacă este nevoie de timp pentru a străpunge acea carapace dură a lor. Aceste semne zodiacale sunt guvernate de misterioasa casă a opta, numită și casa sexului, așa că sunt cu totul despre părțile senzuale și carnale ale iubirii. A-i arăta dragostea unui scorpion înseamnă multă intimitate fizică.

Limbajul dragostei: Atingerea fizică


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Un Săgetător iubește să învețe și să își extindă cunoștințele, iar acest lucru i-ar plăcea și mai mult alături de un partener la fel de curios. Aceste semne joviale sunt guvernate de casa a noua a filozofiei și, din acest motiv, vor să exploreze lumea alături de tine. Dacă încerci să romantizezi un Săgetător, pregătește-te să petreci mult timp de calitate explorând cu el.

Limba de dragoste: Timpul petrecut împreună

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii nu se joacă, mai ales în ceea ce privește dragostea. Aceste semne cardinale sunt guvernate de Saturn, planeta disciplinei, așa că le place să vadă că partenerul lor își respectă cuvintele prin acțiune. A dărui dragoste Capricornilor înseamnă să îți arăți afecțiunea prin gesturi romantice.

Limbajul dragostei: Serviciile

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt luptători pentru libertate care prețuiesc prietenia. De obicei, nu sunt genul prea sentimental sau romantici, dar apreciază când partenerul lor le poate arăta dragostea prin acțiune, mai degrabă decât prin cuvinte sau intimitate fizică. Vărsătorii preferă să li se arate afecțiunea în același mod în care tu te-ai da peste cap să ajuți un prieten fără să-i ceri asta. Aceste semne rebele sunt guvernate de Uranus, planeta schimbării și a inovației, așa că depășirea limitelor tradiționale ale iubirii prin gesturi unice le va arăta că sunt cu adevărat iubiți.

Limbajul dragostei: Serviciile


Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt niște visători cu ochii deschiși ca la carte, iar când vine vorba de iubire vor întregul pachet. Mai exact, Peștii preferă să li se arate dragostea prin cuvinte, și cu cât mai romantic, cu atât mai bine. Aceste semne de apă sensibile sunt guvernate de planeta spirituală, Neptun, așa că, dacă vrei cu adevărat să îi arăți unui Pești că îl iubești, asigură-te că îi spui asta mereu.

Limbajul dragostei: Declarații

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel