ZODIAC al LEFTERILOR: 6 zodii care cheltuie prea mult și mereu își depășesc bugetul

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor 1820796
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor 1820796

ZODIAC al LEFTERILOR: Oamenii cu anumite trăsături de personalitate date de zodii reușesc întotdeauna să își depășească bugetul. Iată care sunt aceste semne zodiacale.

ZODIAC al LEFTERILOR: A cheltui cât buget ai este o artă și o provocare mai ales atunci când personalitatea ta e de „cheltuitor”. În timp ce unii oameni sunt gospodari toată viața, alții sunt din categoria lefterilor, care nu reușesc să facă economii nici dacă viața lor depinde de asta. Starea lor sufletească constantă este „Îmi doresc cu cu ardeoare acest lucru, nu contează cât costă, mă gândesc mai târziu despre buget”. 

Iată care sunt acele zodii care cheltuie fără măsură: 

1. PEȘTI

Peștii își vor depăși întotdeauna bugetul, deoarece sunt prea amabili și dăruitori. Mai exact, au mână spartă! Sau degetele ca de grebă, și banii se strecoară printre ele. Când cineva le cere ajutor, își vor deschide imediat inimile, dar și portofelele. Nu contează dacă economiseau acei bani pentru ceva important. Dau tot ce au!

2. BALANȚA

Balanțele sunt „bolnave” de ceea ce se numește cumpărare impulsivă și de asta rămân mereu fără bani. Deși sunt conștienți de această trăsătură negativă de personalitate și adesea sunt frustrați din cauza asta, nu se pre apot stăpâni.

3. LEU

Leilor le place să cumpere. Nu contează dacă nu se apropie de ziua lor de naștere, vreo petrecere fițoasă sau vreo vacanța. Leul își cumpără cadoul perfect și le mai cumpără cadouri și prietenilor. Uneori, au această nevoie compulsivă de a face cadouri, pe lângă faptul că adoră să trăiască într-un stil de viață luxos. Sunt totuși pricepuți la a face averi, ceea ce îi poate ajuta să acopere acele cheltuieli care sunt adesea scăpate de sub control.

 

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel