ZODIAC: 5 zodii care-și găsesc foarte greu sufletul pereche și cât de ușor pierd marea dragoste

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

ZODIAC: Unii au norocul să-și găsească rapid și fără ezitări dragostea vieții. Când întâlnesc o persoană specială, știu pur și simplu că ei sunt aceia. Există însă oameni, în mod special din anumite zodii, cărora le este greu să-și găsească sufletul pereche. Iată care sunt acestea: 

ZODIAC: Următoarele patru zodii își găsesc cu greu sufletul pereche, în parte pentru că au propriul set de ciudățenii și excentricități și pentru că își doresc pe cineva care să le înțeleagă toate astea. 

Gemeni


Gemenii aleg mult până culeg sau, dacă se tot răzgândesc, nu vor mai avea din ce alege. Chiar dacă au relații de durată, la ei întotdeauna va exista undeva ascunsă în minte îndoiala că persoana de lângă ei nu e poate sufletul pereche. De asta își înșală foarte ușor partenerii și o fac des. Tot timpul caută ceva mai bun și, dacă nu sunt atenți și nu-și pun ordine în gânduri, se vor trezi că marea dragoste a fost sub nasul lor și le-a scăpat. 

Rac


Racii au tendința de a fi critici cu orice, inclusiv cu propria persoană. În momentul în care întâlnesc pe cineva special, se retrag puțin pentru a evita să le fie frântă inima. Dacă nu depășesc momentul e posibil chiar să-și piardă sufletul pereche. În plus, după o anumită vârstă, dacă se obișnuiesc singuri și-și pierd instinctul familist le va fi foarte greu să accepte o dragoste, inclusiv dacă e marea lor dragoste. 

 

Citește continuarea pe DCMEDICAL. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel