ZODIAC: 5 zodii arogante, înguste la minte și încăpățânate

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Unii oameni care sunt umili, simpli și fără pretenții. Alții se adaptează ușor la schimbările din jurul lor, fără să se împotrivească. Unii au vederi largi și sunt vizionari. Dar cei din următoarele cinci zodii ar putea da lecții unui catâr cu încăpățânarea lor, sunt câteodată înguști la minte și au o aroganță strigătoare la cer. 

ZODIAC: Următoarele cinci zodii au un complex de superioritate, cred cu tărie că sunt darul lui Dumnezeu pentru omenire, deși d emulte ori sunt doar arogante, înguste la minte și încăpățânate. Evident, nu e general valabil, dar din păcate în grad mare!

 

Berbec


Oamenii născuți în Berbec se află în fruntea listei la capitolul încăpățânare și aroganță. Ei simt că merită să fie în fruntea oricărei liste și că sunt cei mai buni în tot ceea ce fac. Dar din păcate au dreptate când vine vorba de încăpățânare, pentru că ar putea să dea lecții și unui catâr la acest capitol. De multe ori sunt atât de fixați pe propria idee și pe faptul că ei cred că au întotdeauna dreptate, încât refuză pur i simplu să vadă adevărul, chiar dacă e sub nasul lor. 

 

Taur


Taurilor le place să se răsfețe. Sunt aroganți și snobi,  foarte ambițioși și absorbiți de sine și îi pot face pe ceilalți să se simtă marginalizați, deoarece au tendința de a-și pune propriile nevoile înaintea celorlalți. Pretind ca ceilalți să le respecte întâietatea și nu acceptă să fie puși în poziție secundă sau, mai rău, lăsați la urmă. 

 

Citește continuarea pe DCMEDICAL.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel