ZODIAC: 4 zodii obsedate să câștige. Competitive, ambițioase și periculoase

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

ZODIAC: Nativii următoarelor zodii au tendința de a concura cu toată lumea chiar și la cele mai simple sarcini. Nu vor accepta niciodată să piardă, pot apela la tactici nu tocmai ortodoxe - și vor face tot posibilul ca să-și depășească „adversarii”.

ZODIAC: Oricare ar fi sarcina de îndeplinit, nativii anumitor zodii vor privi totul ca pe o competiție și vor face totul - inclusiv să joace murdar - ca să câștige. Au nevoia viscerală de la fi primii, de a ieși în față, de a  depăși pe oricine. Acești oameni sunt foarte competitivi și ambițioși, dar li foarte periculoși. Iată cele patru zodii:  

Berbec

Oamenii născuți în Berbec sunt extrem de ambițioși, încăpățânați și obssedați să câștige. Nu cred în a lua lucrurile ușor sau a se relaxa, și vor să fie cei mai buni în tot ceea ce fac. Sunt întotdeauna gata să provoace o luptă, sunt agresivi agresivi și sint conduși de o nevoie aproape bolnavă de a fi cei mai buni. Pentru că pot da dovadă de lipsă de empatie, au tendința să folosească tot ce au la îndemână pentru a câștiga, indiferent d e cât de dureros e asta pentru „adversar”. 

Taurul

Deoarece Taurii adoră luxul, sunt obsedați să se îmbogățească, să câștige, să obțină cei mai bun și sujnt capabili să facă orice pentru asta. Pot fi extrem de agresivi și încăpățânați atunci când s-au hotărât că își doresc ceva. 

Leu

Leii nu au nicio îndoială că sunt cei mai buni și superiori tuturor celorlalți. Dar trebuie să-și demonstreze de data aceasta din nou pentru ei înșiși și să-și sporească stima de sine. De aceea, tratează totul ca pe o competiție, nu suportă ca altcneva s fie mai strălucitor ca ei, și nu pot accepta ideea de a pierde sau de a ieși pe locul al doilea. 

 

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel