ZODIAC: 3 zodii prea prețioase și pretențioase. Nimic nu le mulțumește

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

ZODIAC: Fie că este vorba de o rochie, de pantofi sau chiar de un inel, cu toții ne dorim unul care să ni se potrivească perfect. La fel, cu toții vrem ca lucrurile să decurgă după cum ne dorim. Dar unele zodii sunt atât de prețioase și de pretențioase încât te aduc la disperare.

ZODIAC: Evident, e normal să așegi cu atenție. Cine ar vrea să cheltuie mii de lei pe ceva care nici măcar nu este pe placul lui. Dar, deși acest lucru este ceva normal, sunt oameni din anumite zodii care duc pretențiile la un nivel exasperant. Nimic nu le convine și până aleg ceva, te apucă durerile de cap. Sunt extrem de greu de mulțumit pentru că sunt zodii prețioase și pretențioase. Iată care sunt acestea: 

Leu

Leii, în majoritatea lucrurilor și cazurilor, sunt în topul topurilor. Și când vine vorba de a fi agitați, și de a fi nehotărâți, și de a avea pretenții exagerate, Leii sunt „fruncea” cum se spune. Și au de multe ori de suferit de pe urma acestei prețiozități. Sunt ușor de rănit și, pentru că nu se hotărăsc rapede, pot pierde multe. Practic, totul în jurul lor îi nemulțumește pentru că nu se ridică la nivelul așteptărilor lor exagerate. Nimic nu le place, iar mersul cu ei la shopping e o corvoadă. Și va fi și scump, pentru că invariabil va alege cele mai prețioase magazine. Fie că este vorba de găsirea iubirii, de alegerea unui loc de muncă sau chiar relația cu un partener de viață, un Leu nu se va mulțumi cu nimic mai puțin decât ceea ce consideră el că este perfect. Deci, dacă vă decideți să trăiți cu un Leu, nu uitați să-l puneți întotdeauna pe primul plan și să-l lăsați să meargă cu un pas înainte.

Scorpionul

Și Scorpionii, la fel ca Leii, își doresc tot ce este mai bun în toate. Înainte să ia o decizie, vor evalua lucurile de mai multe ori, se vor gândi la toate avantajele și dezavantajele și chiar o vor reconsidera, deoarece nu există nimic care să poată face un Scorpion prea fericit. Sunt nemulțumiții eterni și au o frustare interioară cumplită când nu primesc ceea ce consideră ei că merită. Înainte să cumpere ceva studiază, întreabă, se consultă, abia după investesc. Dar asta nu e o garanție că vor cumpăra ceva de calitate, pentru că și lor le place să epateze, la fel ca și leilor. Când vine vorba de iubire, și Scorpionii nu vor altceva decât cel mai bun, dar rareori găsesc exact ce își doresc. Mai degrabă trebuie să învețe să trăiască cu aproape-perfectul.

 

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel