ZODIAC: 3 zodii nestatornice și nehotărâte. Nu te baza NICIODATĂ pe ele

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

ZODIAC: Nu e neapărat ceva rău că te-ai răzgândit și vrei altceva, dar nativii din următoarele trei zodii au tendința să facă asta constant, ceea ce-i face profund nestatornici

ZODIAC: Sunt momente când vrem ceva într-un moment și altceva în următorul. Pur și simplu nu ne putem hotărî și continuăm să ne schimbăm deciziile până când vom ajunge la ceva care ne place.

Dacă asta nu se întâmplă frecvent, nu e mare scofală, așa că „răzgândirea” va fi privită ca ceva normal. Există însă zodii care nu s-ar putea hotărî nici dacă viața lor depinde de asta și nu te poți baza că vor fi alături de tine. 

Săgetător

Dacă ați avut o relație cu un Săgetător, chiar și de scurtă durată, probabil știți forte bine despre ce e vorba. Este greu să citești mintea unui Săgetător, indiferent dacă e vorba de haine sau lucruri. Este posibil să nu ști nici măcar ei înșiși ce își doresc cu adevărat. S-ar putea să le placă un lucru în acest moment și să-l urască în secunda următoare. Acest lucru face dificilă satisfacerea pretențiilor lor. Și e foarte greu să afli pe cine apreciază și cine le e antipatic. S-ar putea să te trateze ca pe prioritatea lor și, în același timp, să ajungă să te joace pe la spate. Este mai bine să nu investești mult din emoțiile tale într-un Săgetător decât dacă ești foarte, foarte sigur de loialitatea sa. 

Pești

Peștii sunt, de cele mai multe ori, visători și o personalitate confuză sau cel puțin dublă. S-ar putea să te iubească din toată inima într-un moment, iar în următorul s-ar putea să-ți spună că ești dușmanul lor de-o viață sau că au nevoie de-o pauză în relația voastră. Nu e vorba că sunt neloiali, ci pur și simplu adesea le este frică de angajamente și, prin urmare, nu se pot rezuma la un singur sentiment sau o singură persoană. Ei sunt mereu în căutarea partenerului perfect.

 

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel