ZODIAC: 3 zodii în care să NU ai încredere. Nu le spune secretele tale, le vor folosi

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Joshua Rawson-Harris
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Joshua Rawson-Harris

ZODIAC: Cu toții avem nevoie de cineva în fața căruia să ne destăinuim, căruia să-i facem confidențe. Dar următoarele trei zodii vor profita de ceea ce știu despre tine și vei pierde dacă le spui secretele tale.

ZODIAC: Să vorbești cu cineva apropiat despre lucrurile care te macină, să împărtășești cuiva secretele tale te poate ajuta să treci mai ușor peste situațiile dificile din viață. Dar trebuie să alegem cu grijă persoanele în care avem încredere. Pentru că nu toată lumea poate păstra secretele și nu toată lumea ți le va păstra fără să le folosească. Deși întotdeauna există excepții de la regulă, e bine să știi că în următoarele trei zodii nu ar trebui să te încrezi cu ușurință: 

Pești


Peștii sunt de o inteligență ieșită din comun. Știu când și cum pot realiza ceea ce vor. De regulă sunt prieteni buni, dar cu toate acestea, nu este întotdeauna o idee bună să ai încredere într-un Pește. Motivul? Dacă va veni momentul când vor avea de câștigat de pe urma secretelor tale, nu îi va deranja și nici nu vor ezita să le dezvăluie. De cele mai multe ori, un Pește este obsedat de sine și, dacă este nevoie, nu va ezita să aleagă între binele lui și binele tău. Te vor sacrifica fără să ezite.

 

Citește continuarea pe DCMedical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel