ZODIAC: 3 zodii care rămân prietene cu foștii iubiți sau fostele iubite

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

De cele mai multe ori, oamenii își schimbă viața atunci când se descart de un iubit sau iubită, și mulți chiar aruncă toate amintirile legate de ei. Nativii următoarelor trei zodii, însă, pur și simplu rămân prieteni cu „foștii” și nu se leapădă de ei toată viața. 

Când se despart de iubiți sau iubite, mulți șterg fotografii, numere de telefon, îi/le blochează pe rețelele de socializare, astfel încât să nu îi mai vadă deloc. Dar trei zodii care încă simt bine dacă au o relație de prietenie cu fostul partener sau fosta parteneră. Iată care sunt cele trei zodii care rămân legate de trecut: 

Gemeni

Gemenii sunt persoane relaxate și corecte, care nu vor întoarce niciodată spatele în fața fostului lor partener de viață, fie el femeie sau bărbat. Sunt semn de aer, deci Gemenii nu sunt conduși de emoțiile lor, cum ar fi semnele de apă. Deci, ei nu se simt mai emoționați și nici nu retrăiesc momente demult apuse când își văd fostul. Pot fi ușor prieteni cu fostul lor partener sau fosta parteneră, ba chiar să iasă împreună cu actualii parteneri la restaurant sau la film. 

Rac

Racii apreciază relațiile cel mai mult dintre toate semnele zodiacale. Deci, nu pot închide complet toate conexiunile care-i leagă de fostul partener sau fosta parteneră. Ar însemna să-și piardă toate amintirile legate de ei, iar Racii nu sunt în stare să facă asta. Și apreciază prea mult amintirile și momentele bune/fericite din trecut ca să-și dorească să uite. Deci, vor încerca să fie cât mai mult posibil în contact cu „fostul”. Racii sunt semnul zodiacal grijuliu care este asociat cu natura mamă. Le pasă prea mult de ceilalți, așa că din când în când își vor suna fostul să vadă cum îi mai merge. Pentru că nu se pot desprinde de trecut, riscă să se întoarcă la foștii iubiți. 

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel